0

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

A lakáshitel támogatási program lényege, hogy egyre szélesebb kör juthasson lakáshitelhez, és ennek köszönhetően saját lakáshoz vagy házhoz is. Minél többen igénylik a lakáshitelt, annál több saját tulajdonú ingatlan lesz, és ennek köszönhetően az ingatlan piac is fel tud pörögni. Aki most szeretne lakáshitelhez jutni az többszörösen is jól jár.

Az egyik dolog, hogy a válságnak “köszönhetően” a lakások árai szinte a felére estek, és elég jó áron lehet még Budapesten is lakáshoz jutni, sőt, a belsőbb kerületek is elérhetőbbé váltak. Az ingatlan árak még várhatóan egy ideig maradnak ilyen alacsonyan, úgyhogy aki megteheti, az minél hamarabb vásároljon lakást magának.

A lakásárak több, mint 25%-os csökkentek az elmúlt időszakban! Itt az idő a lakáshitelnek!

A lakásárak több, mint 25%-os csökkentek az elmúlt időszakban! Itt az idő a lakáshitelnek!

A másik szempont az alacsony irányadó alapkamat, melyet a magyar jegybank állapít meg, és revidál bizonyos időközönként. Ez azt jelenti, hogy a lakáshitel szerződés is alacsony kamatokról fog szólni, ezért is érdemes mielőbb a lakáshitel felvételébe fogni. A harmadik és talán a legfontosabb szempont pedig, hogy az állam, közvetve a bankokon keresztül kamattámogatást nyújt.

Ez által a támogatás által, főleg a családosok igen jól járhatnak, ugyanis az eleve alacsony lakáshitel kamat még lejjebb vihető a kamattámogatásnak köszönhetően. Minél több a gyermek a családban, akkor annál magasabb lehet a kamattámogatás mértéke.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752