Cikkek a(z) Unicredit és Első lakáshitel kategóriából

A Unicredit Banknál az előrelátó ügyfelek megtalálhatják számításukat, hiszen jövedelem és hitelképesség alapján az igényléshez előírt hiánytalan dokumentáció befogadását követően fél évre érvényes hitelösszeg-igazolást állítanak ki, valamint fixálhatjuk a kamatot és a törlesztő részletet 1, 3, 5 vagy akár 10 évre. Ezen lakáshitelt új és használt lakás, ház vásárlására igényelhető 40 millió forintig, maximum 30 éves futamidővel.

Lakáshitelek Unicredit – milyet vehetek fel?

Lakáshitelek Unicredit – milyet vehetek fel?

Lakáshitelek az Unicredit Banktól is igényelhetőek. Nem egy konstrukciót ajánl, de, az úgynevezett “Előrelátó hitel”. Ez a konstrukció nagyon sok információval látja el a lakáshitel igénylőt még a hitel igénylése előtt. Nagyon fontos ez, hiszen az emberek szeretik előre tudni, hogy mennyit fognak fizetni havonta, és általánosságban mire számíthatnak. Ezeket… Tovább: Lakáshitelek Unicredit – milyet vehetek fel?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor

UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor

UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor megtalálható az UniCredit Bank honlapján. Két féle kalkulátort is találunk; az egyik a piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghitel kalkulátor, a másik a támogatott lakáshitel kalkulátor. Mind a két kalkulátort érdemes megnézni, ha lakáshitel felvételén gondolkozunk, a két eszköz segít kiszámolni a legfontosabb tudnivalókat a hitelhez. A UniCredit… Tovább: UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor»

Unicredit Bank lakáshitel

Unicredit Bank lakáshitel

Unicredit Bank lakáshitel konstrukcióból több féle is létezik. Jelenleg a legjobban ajánlott az előrelátó hitel, mellyel az ügyfeleket a törlesztéssel és a hitellel kapcsolatos legtöbb információval jó előre ellátják. Ennek előnye, hogy a lakáshitel igénylő sokkal több információval fog rendelkezni, mint ez előtt bármikor. A Unicredit Bank lakáshitel felvétele esetén… Tovább: Unicredit Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752