0

UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor

UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor megtalálható az UniCredit Bank honlapján. Két féle kalkulátort is találunk; az egyik a piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghitel kalkulátor, a másik a támogatott lakáshitel kalkulátor. Mind a két kalkulátort érdemes megnézni, ha lakáshitel felvételén gondolkozunk, a két eszköz segít kiszámolni a legfontosabb tudnivalókat a hitelhez.

A UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor használatával a piaci kamatozású lakáscélú hitel havi törlesztő részletét számolhatjuk ki úgy, hogy megadjuk a felvenni kívánt hitelösszeget, valamint a futamidő hosszúságát években. Ha nem a havi törlesztőt szeretnénk kiszámolni, hanem a hitelösszeget, melyet felvehetünk, akkor meg kell adnunk a futamidőt és a havi szinten általunk vállalt törlesztő részletet.

Mi magunk is kiszámolhatjuk a törlesztő részletet

Mi magunk is kiszámolhatjuk a törlesztő részletet

Amennyiben az UniCredit támogatott lakáshitel törlesztő részletét kívánjuk kikalkulálni, akkor hasonlóképpen az előzőhöz, be kell írni a felvenni kívánt hitelösszeget és a futamidőt. Saját elképzelésünk szerint kiszámolhatjuk a futamidőt és a maximális felvehető hitelösszeget is, ehhez annyi dolgunk van, hogy a keresett tényező kiszámolásához, a másik két tényezőt kell megadnunk.

A UniCredit Bank lakáshitel kalkulátor használata egyszerű, nem szükséges hozzá semmilyen pénzügyi tudás, azonban a UniCredit Bank felhívja a kalkulátort használók figyelmét arra, hogy a kalkuláció végén megjelent adatok csak tájékoztató jellegűek. Hiszen a felvehető maximális összeget, valamint a havi törlesztő részletet is befolyásolhatja, az egyéni elbírálás eredménye. Ez nagyon fontos, hiszen mind a jelzálog értékétől, mind a lakáshitel igénylő havi rendszeres jövedelmétől is függ a bírálat vége.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Unicredit Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752