Hírek Első lakáshitel és Első lakáshitel témában

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Mióta elérte hazánkat is a válság, a bankok csak jelentős szigorításokkal adnak  hitelt az embereknek. Annak ellenére, hogy sokan úgy gondolják, hogy ezzel csak az átlag emberek életét akarják megnehezíteni a pénzintézetek, a bankok célja mindössze az, hogy az emberek tudják fizetni a kölcsöneiket, és ne adósodjanak el teljesen. Nincs… Tovább: Az első lakáshitel igénylés feltételei»

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Ha első első lakáshitelünket igényeljük, akkor érdemes mindjárt egy kombinált hitelben gondolkozni, hiszen így számos előnyhöz juthatunk és különböző akciókat foghatunk ki. A lakáshitel igénylés legelején érdemes mindig alaposan utána érdeklődni minden banknál és pénzintézetnél, hogy mekkora törlesztő részlettel, milyen hosszúságú futamidővel, milyen összegű lakáshitelhez juthatunk. Ha kiválasztottuk az adott… Tovább: Első lakáshitel országos takarékszövetkezet»

Első lakáshitel kereskedelmi bank

Első lakáshitel kereskedelmi bank

Első lakáshitel felvétele általában a kereskedelmi bankokban szokott megtörténni, mivel a Magyarországon található kereskedelmi bankoknak van olyan széles termékpalettája, mely közé az első lakáshitel felvétele is belefér az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukció,és a piaci kamatozású lakáshitel nevű termékek mellé. Az első lakáshitel kereskedelmi bankbak való felvétele a többi lakáshitelhez képest… Tovább: Első lakáshitel kereskedelmi bank»

Első lakáshitel kalkulátor

Első lakáshitel kalkulátor

Az első lakáshitel kalkulátor használatával könnyedén  ki tudjuk számolni a lakáshitelünk havi törlesztőrészletét. Használatával az első lakáshitel nyújtó bank weboldalán található online felületet kell csak kitöltenünk, vagy egy táblázatot letöltenünk és néhány adatot beírni, és meg is lesz hamar az eredmény. Ha megvan az első lakáshitelük összegének nagysága, akkor írjuk bele a megvásárolandó… Tovább: Első lakáshitel kalkulátor»

Első lakáshitel feltételei

Első lakáshitel feltételei

Első lakáshitel feltételei között szerepel természetesen, hogy a lakáshitel igénylő már múljon el 18 éves, és rendelkezzen legalább a mindenkori magyarországi minimálbérnek megfelelő összegű fix havi bevétellel. Az első lakáshitel igénylés másik feltétele, hogy kell a munkáltatótól kikérni egy jövedelem igazolást, mellyel bizonyíthatja, hogy mióta dolgozik ott és mennyit keres…. Tovább: Első lakáshitel feltételei»

Lakáshitel első lakásra

Lakáshitel első lakásra

Lakáshitel első lakásra is felvehető, méghozzá általában jobb kondíciókkal, mintha már többedig hitelt vennénk fel vagy már többedig lakáshitelen lennénk túl. Ugyanis általában a bankok egy első lakáshitel felvételénél jobb ajánlatot tudnak nyújtani részünkre, ami a kamatot és a lakáshitel részleteit illeti. A lakáshitel csak forintban vehető fel és forintban… Tovább: Lakáshitel első lakásra»

Első lakáshitel

Első lakáshitel

Első lakáshitel felvétele abból a szempontból egyszerűbb, hogy nincs másik lakáshitelünk, és még élhetnek azok a kedvezmények, melyek egy első lakáshitel felvételénél életbe léphetnek. Azonban amennyiben még nem rendelkezünk lakáshitellel, úgy érdemes az ezzel kapcsolatos tanácsokat megfogadni és belefogni a lakáshitel igénylésébe. Lakáshitel igénylésbe csak akkor fogjunk, ha biztosan vissza… Tovább: Első lakáshitel»

Indul az elsolakashitel.hu lakáshitel összehasonlító portál!

Indul az elsolakashitel.hu lakáshitel összehasonlító portál!

Indul az elsolakashitel.hu lakáshitel összehasonlító portál! A témakörök: Lakáshitel Kiváltás Lakásvásárlási hitelek Támogatott lakáshitel Lakáshitel feltételei Önerő Lakáshitel kalkulátor Lakáshitelek összehasonlítása Aegon Budapest Bank CIB Erste FHB K&H MKB OTP Raiffeisen Unicredit A 2013-as évben számos újdonság is várható a lakáshitelekkel kapcsolatban, többek között az Otthonteremtési kamattámogatás igénylésének lehetőségéről is… Tovább: Indul az elsolakashitel.hu lakáshitel összehasonlító portál!»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752