Hírek jelzáloghitel és Első lakáshitel témában

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel

Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel igénylése 2014 is lehetséges. Ez a hitel indirekt módon kedvezményes, hiszen kamattámogatást nyújt a felvevőinek, tehát nem a lakáshitel felvétele lesz ingyenes vagy olcsó, hanem magának a lakáshitel konstrukciónak a kamatozásánál jelentkezik a könnyítés, mely által a havi törlesztő részlet sokkal alacsonyabb, mint egy piaci alapú lakáshitel… Tovább: Közalkalmazotti lakásvásárlási hitel»

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek

Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek a bankoknál felvehető konstrukciók között keresendők. A kedvező piaci kamatozású lakáshitelek kamatai jelenleg 7-10% körül vannak, és egyelőre maradnak is mert a Magyar Nemzeti Bank irányadó kamatlába jelenleg is 3%, és még némi csökkenést várnak a piaci elemzők, tehát a lakáshitelek kamatai is egyelőre alacsonyabbak lesznek, azonban… Tovább: Kedvező piaci kamatozású lakáshitelek»

Forint alapú lakáshitelek

Forint alapú lakáshitelek

Forint alapú lakáshitelek igényelhetőek már csak a bankokban, a deviza alapú lakáshitelek teljesen megszűntek Magyarországon, köszönhetően az 5 évvel ez előtt kirobbant válságnak, mely következtében a deviza alapú lakáshitelek törlesztő részlete nagyon megemelkedett, így családoz ezreinek okoz havi szinten problémát, hogy fizesse a hitelét. A forint alapú lakáshitelek mindegyike jelzálog… Tovább: Forint alapú lakáshitelek»

Első lakáshitel kereskedelmi bank

Első lakáshitel kereskedelmi bank

Első lakáshitel felvétele általában a kereskedelmi bankokban szokott megtörténni, mivel a Magyarországon található kereskedelmi bankoknak van olyan széles termékpalettája, mely közé az első lakáshitel felvétele is belefér az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukció,és a piaci kamatozású lakáshitel nevű termékek mellé. Az első lakáshitel kereskedelmi bankbak való felvétele a többi lakáshitelhez képest… Tovább: Első lakáshitel kereskedelmi bank»

Banki lakáshitelek összehasonlítása

Banki lakáshitelek összehasonlítása

Banki lakáshitelek összehasonlítása úgy a legegyszerűbb, ha a az összes bank és pénzintézet weboldalát jó alaposan átböngésszük a nekünk megfelelő lakáshitel konstrukció után kutatva. Minden bank különböző akciókat talál ki, nem mindegyik konstrukció lehet számunkra ideális, éppen ezért kell alaposan utána járni. Van olyan bank ahol a családosok nagyobb előnyben… Tovább: Banki lakáshitelek összehasonlítása»

Lakáshitel egyéni vállalkozóknak

Lakáshitel egyéni vállalkozóknak

Lakáshitel igénylése vállalkozóknak kivételes esetben lehetséges, ugyanis a bankok nem szívesen adnak csak úgy lakáshitelt, főleg nem akkor ha egy bizonytalan hátterű vagy bizonytalanul működő cég tulajdonosát kell finanszírozni. hiszen míg normális esetben egy átlagos igénylő igényléskor beviszi a munkaáltatójától elkért és megkapott hivatalos jövedelemigazolását, addig vállalkozó csak a vállalkozásának… Tovább: Lakáshitel egyéni vállalkozóknak»

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013-ban a következő lakás-célokra használható fel: mindenképpen lakáscélúnak kell lennie annak a költésnek, melyet a lakáshitel összegéből fedezünk. Ilyen lehet használ vagy új lakás megvásárlása. Ház építése, mely lehet, nyaraló vagy üdülő is, de mindenképpen valamilyen lakóépületnek kell a végén majd lennie. Vehetünk építési telket is akár. Ha nem… Tovább: Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?»

Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!

Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!

Lakáshitel 5 éves kamatperiódussal is akár igényelhető. Nagyon sok bank ajánl mostanában különböző akciózott lakáshitel termékeket, érdemes bemenni a fiókokba és megérdeklődni a részleteket, mert az is előfordulhat, hogy a kamatperiódus nem 6 hónap, azaz fél év, hanem annál sokkal hosszabb, 5 év is lehet. Minél hosszabb a kamatperiódus hossza,… Tovább: Lakáshitel 5 éves kamatperiódus – előfordulhat!»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752