0

Banki lakáshitelek összehasonlítása

Banki lakáshitelek összehasonlítása úgy a legegyszerűbb, ha a az összes bank és pénzintézet weboldalát jó alaposan átböngésszük a nekünk megfelelő lakáshitel konstrukció után kutatva. Minden bank különböző akciókat talál ki, nem mindegyik konstrukció lehet számunkra ideális, éppen ezért kell alaposan utána járni.

Van olyan bank ahol a családosok nagyobb előnyben részesülnek, van olyan ahol pedig az egyedülállók járhatnak jobban különböző kamatkedvezmények által. Akinek gyermeke van, igényelheti az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukciókat, hiszen minél több gyermekkel rendelkezik valaki, annál nagyobb lehet a kamatkedvezmény, érdemes ezt minél előbb kihasználni, és még idén élni a lehetőséggel, mert elképzelhető, hogy a választások után, 2014 tavaszától már nem lehet ezzel élni.

Lakáshitelt kedvezményesen kaphatunk környezetkímélő beruházásra

Lakáshitelt kedvezményesen kaphatunk környezetkímélő beruházásra

A lakáshiteleket felvehetjük lakás vagy ház vásárlására, mely lehet használt, vagy új, illetve vehetünk belőle nyaralót vagy építési telket is, de építkezhetünk is, valamint a már meglévő ingatlan tulajdonunkat felújíthatjuk, korszerűsíthetjük vagy bővíthetjük is akár, lényeg, hogy a lakáshitel felhasználása lakáscélú legyen.

Több banknál lehet akciók lakáshitel felvétellel igényelni. Ők a lakáshitel igénylésével kapcsolatos díjakat engedik el, és az ingatlan értékbecslő díját vállalják át. Mivel jelzáloghitelről van szó, ezért az ingatlan fedezetre mindenképpen szükség van, e nélkül nem fogunk tudni lakáshitelt igényelni. Van olyan bank is aki a zöldberuházásokat támogatja, és minél környezetkímélőbb a lakáshitel falhasználása, annál nagyobb kedvezményt kaphatunk.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752