Cikkek a(z) FHB és Első lakáshitel kategóriából

Az FHB-tól is igényelhető a kamattámogatott lakáshitel, melyet akár kár 5 éves kamatperiódussal is igényelhetünk, így hosszútávon kiszámítható lakáshitelünk törlesztő részlete. A lakáshitel forint alapú, így nincs árfolyam kockázat. Folyósítási-jutalék akciót hirdetnek, amennyiben a legkésőbb 2013. május 31-ig befogadott és 2013. július 31-ig szerződött jelzáloghitelek esetén az FHB elengedi a folyósítási jutalék 100%-át.

Lakáshitelek – FHB

Lakáshitelek – FHB

FHB Banktól lakáshitelt felvehetjük akár új vagy használt lakás vásárlására, építkezésre, vagy már meglévő ingatlan korszerűsítésére, felújítására, modernizálására igényelhető. A törlesztő részletet tekintve igen kedvező a kamatozás, hiszen más bankokkal szemben ne,csak fél évre, vagy egy évre, hanem akár 5 évre előre is kiszámítható a lakáshitel törlesztő részlete – persze… Tovább: Lakáshitelek – FHB»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

FHB lakáshitel kalkulátor

FHB lakáshitel kalkulátor

FHB lakáshitel kalkulátor használatával megtudhatjuk, hogy mekkora összeget vehetünk fel és mennyi idő alatt kell azt visszafizetnünk. Több fajta kalkulátor is található az FHB Bank honlapján, mind a kettő igen részletes, és nagyon hasznos. Az egyik a kamattámogatott lakáshitelekre vonatkozó úgynevezett “jogosultság ellenőrző kalkulátor”, mely részletesen kitöltve leellenőrzi, hogy a… Tovább: FHB lakáshitel kalkulátor»

FHB Bank lakashitel

FHB Bank lakashitel

FHB Bank lakáshitel új vagy használt lakás vásárlására, építkezésre, vagy már meglévő ingatlan korszerűsítésére, felújítására, modernizálására igényelhető. Akar 5 évre előre kiszámítható a törlesztő részlet, mellyel sok bankot megelőz az FHB Bank. Manapság az is nagyon barátinak számit, ha az ember fel évre vagy évre tudja előre, hogy mennyi lesz a… Tovább: FHB Bank lakashitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752