Hírek lakáshitel igénylés és Első lakáshitel témában

Lakáshitel Budapest – itt könnyebb?

Lakáshitel Budapest – itt könnyebb?

Lakáshitelt Budapesten talán könnyebb felvenni mint, vidéken, hiszen a terület besorolása ingatlan értékbecslés szempontjából a legjobb. A lakáshitel felvételénél ugyanis nagyon fontos a jelzálog fedezetként szolgáló ingatlan értéke. Ez nagyon meghatározza a lakáshitel kondícióit, és behatárolja a lehetőségeit a lakáshitel igénylőjének. Ez része a vagyonvizsgálatnak, mely célja, hogy felmérje az… Tovább: Lakáshitel Budapest – itt könnyebb?»

4 millió forint lakáshitel

4 millió forint lakáshitel

4 millió forint lakáshitel felvétele nem olyan bonyolult és hosszadalmas, mivel viszonylag közepes összegről van szó. Azonban attól függ, hogy ezt a 4 millió forint lakáshitelt mire szeretnénk elhasználni, ugyanis több lehetőség közül választhatunk: ekkora összegből felújíthatjuk, bővíthetjük, korszerűsíthetjük a már meglévő lakásunkat, házunkat,  vehetünk belőle építési telket, nyaralót vagy… Tovább: 4 millió forint lakáshitel»

Lakáshitel átfutási idő

Lakáshitel átfutási idő

A lakáshitel átfutási ideje igénylésenként változó. Nagyon sok mindentől függ. Ami változtathatja a lakáshitel átfutási idejét az a lakáshitel szerződés típusa, az igénylők anyagi helyzete, az ingatlan állapota, stb. Egy átlagos lakáshitel átfutási ideje az igényléstől számítva nagyjából egy hónap. Általában a bankok gyors ügyintézést ígérnek, de két hét alatt nagyon… Tovább: Lakáshitel átfutási idő»

Lakáshitel értékbecslés

Lakáshitel értékbecslés

Lakáshitel felvételekor elengedhetetlen, hogy a jelzálognak szánt ingatlan értékbecslését a bank elvégeztesse vagy egy saját szakemberrel, vagy egy külső ingatlan becsüs céggel. A lakáshitel értékbecslését ki kell fizetnünk, ha csak nem a bank állja. Általában ingatlanfüggő az ára, de 30-40 ezer forint körül alakul. Ha a lakáshitel megigényeljük, és leadtunk hiánytalanul… Tovább: Lakáshitel értékbecslés»

Lakáshitel minimálbérre

Lakáshitel minimálbérre

Lakáshitelt a bankok akár minimálbérre is kiadnak, azonban ha kizárólag a minimálbért érjük el havi szinten, akkor ne számítsunk különösen magas lakáshitel összegre. Ugyanis általában igaz az, hogy minél magasabb valakinek a fizetése, minél jobb anyagi körülmények között él, annál stabilabb az anyagi helyzete, és a bankok merik a kockázatot… Tovább: Lakáshitel minimálbérre»

Lakáshitel bejelentett munka nélkül

Lakáshitel bejelentett munka nélkül

Lakáshitel bejelentett munka nélkül nem lehetséges. Csak akkor vehetünk fel lakáshitelt, ha van állandó, bejelentett munkaviszonyunk, amiből legalább a mindenkori minimálbért megkapjuk fizetésül minden hónapban, és már letelt a próbaidő. A munkaviszony nem lehet határozott idejű sem. Ha bejelentett munka nélkül pályázunk az igény leadásával lakáshitelért, akkor kizárólag abban az… Tovább: Lakáshitel bejelentett munka nélkül»

Lakáshitelek önerővel

Lakáshitelek önerővel

A lakáshitelek többsége csak önerővel igényelhető – ez a bankok egyik alapkövetelménye a legtöbb esetben. Csak igen speciális esetekben fér bele egy-egy kivételes, egyedi lakáshitel igénylésnél, hogy az önerőtől a bank eltekintsen. Az önerő mértéke változó, nagyon sok mindentől függ, az ügyfél anyagi helyzete, valamint a jelzálognak szánt ingatlan értéke is… Tovább: Lakáshitelek önerővel»

Online lakáshitel kalkulátor

Online lakáshitel kalkulátor

Online lakáshitel kalkulátor használata igen egyszerű, a lényeg, hogy a lakáshitel kalkulátorba  minden olyan adatot be kell vinnünk, amely érdekes lehet a lakáshitel felvétele szempontjából. Ilyen lehet a felvenni kívánt lakáshitel összege, a jövedelmünk, a lakáshitel futamideje, vagy akár a lakáshitel havi szinten az igénylő által vállalt maximális törlesztő részlete…. Tovább: Online lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel 2014

Lakáshitel 2014

Lakáshitel 2014-ben is igényelhető, azonban a érdemes lesz minél előbb megigényelni, mivel jönnek a választások, és elég kicsit az esélye annak, hogy a jelenlegi támogatási rendszer megmarad, azonban ha marad a jelenlegi kormány, akkor valószínűsíthető. A lakáshitelek közül a piaci kamatozású lakáshitel típus szinte biztosan megmarad, azonban az államilag kamattámogatott… Tovább: Lakáshitel 2014»

Lakáshitel dokumentumok

Lakáshitel dokumentumok

Lakáshitel dokumentumok nélkül nem igényelhető, a lista egyes esetekben nem is olyan rövid. A bankok és különböző pénzintézetek igen sok iratot és okmányt kérnek be egyáltalán már az igényléshez is. Az egyik legfontosabb dokumentum a az okmányaink hiteles másolata. Nagyon fontos, hogy ezek közül a legfrissebbeket vigyük be, ha lehetséges,… Tovább: Lakáshitel dokumentumok»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752