Hírek kamattámogatott és Első lakáshitel témában

Kamattámogatott lakáshitel a közalkalmazottaknak is lehetséges lehet?

Kamattámogatott lakáshitel a közalkalmazottaknak is lehetséges lehet?

Míg régen, a válságot megelőzően a közalkalmazottaknak kimondottan előnyös lakáshitelt kínáltak  a bankok azért, hogy elősegítsék a saját ingatlanhoz  jutásukat, addig manapság már nem nagyon találni ilyen ajánlatot a pénzintézetek kínálatában. A feltételek ugyan azok nekik is, mint az egyéb szférában dolgozóknak a lakáshitelek terén. Kamattámogatott lakáshitel a közalkalmazottaknak is… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel a közalkalmazottaknak is lehetséges lehet?»

A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?

A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?

Manapság alapos megfontolást igényel az, hogy merjenek- e az emberek hiteleket igényleni. Ebben a bizonytalan gazdasági világban nem is olyan egyszerű már lakáshitelhez sem jutni, mint a válságot megelőzően, sok feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy egy hitel igénylése sikeres lehessen. A köztisztviselők valamivel talán jobb helyzetben vannak a lakáshitel igénylésnél…. Tovább: A köztisztviselői hitel igénylése: mit érdemes tudni?»

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

A lakáscélú támogatásról szóló legfrissebb rendelet tavaly év végén, decemberben látott napvilágot, miszerint a lakáshitellel rendelkezők, ez évtől egy olyan – eddig nem látott és nem ismert – cafeteria formát választhatnak maguknak, mellyel ha élnek, akkor a munkáltatójuk fizeti a lakáshitelüket – persze a cafeteria keret erejéig. Igen nagy kedvezményről… Tovább: Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?»

Állami támogatás lakáshitelre – 2 vagy akár 3%-ot is nyerhetünk!

Állami támogatás lakáshitelre – 2 vagy akár 3%-ot is nyerhetünk!

Állami támogatás lakáshitelre igénylehető 2014-ben is. A kamattámogatott lakáshitellel a kormány a bankokon keresztül közvetve segíti a támogatott lakáshitelre jogosultak igénylését. A kamattámogatott lakáshitel olyan 18 évnél idősebb magyar állampolgárságú természetes személy veheti fel, akinek az igazolt jövedelme eléri a minimálbért, vagy meghaladja azt, mindezt egy olyan munkahelyen, ahol a próbaidejét… Tovább: Állami támogatás lakáshitelre – 2 vagy akár 3%-ot is nyerhetünk!»

Lakáshitel támogatási program

Lakáshitel támogatási program

Lakáshitel támogatási program az a lakáshitel igénylő szer tud tenni egy olyan lakáshitel konstrukcióra, melyet könnyebb havi szinten fizetni, és könnyebb igényelni is. A lakáshitelek többféleképpen is lehetnek támogatottabb, de így 2014-ben a legismertebb az állam által kamattámogatott lakáshitel program. Ez a bankon keresztül nyújtott lakáshitel fajta, nem csak 2014-ben,… Tovább: Lakáshitel támogatási program»

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshiteleket legegyszerűbben úgy tudjuk csoportosítani, hogy megnézzük, hogy kik és milyen jövedelmi adatokkal rendelkeznek. A lakáshitel felvétele nem akárkinek lehetséges. Csak az vehet fel lakáshitelt, akinek legalább egy éve bejelentett állása van, határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkezik, túl van már a próbaidőn, és legalább a mindenkori minimálbért megkeresi egy hónapban. Mindentől… Tovább: Lakáshitelek csoportosítása»

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014-ben is hasonlóképpen alakul mint a 2013-as évben, annyi különbséggel, hogy talán végre beindul a várva várt közalkalmazotti lakáshitel, amivel a közfoglalkoztatottak végre kamatkedvezménnyel, alacsonyabb törlesztő részlettel tudnának lakáshitel felvenni és törleszteni. Erre már elég régóta várunk, nagyjából a 2010-es kormányváltás óta szól az ígéret arra, hogy… Tovább: Lakáshitel törlesztés támogatása 2014»

Lakáshitelek típusai

Lakáshitelek típusai

Lakáshitelekből egyre több típus érhető el. Sajnos a 2008-ben kirobbanó pénzügyi válság miatt eléggé visszaszorult a hitelezés mely több dolognak is köszönhető. Azonban mostanában talán újra kezd felébredni a dolog, egyre többféle lakáshitel konstrukció érhető el, és egy több kombinált lakáshitel közül tudunk válogatni. Az egyik hiteltípus a standard piaci… Tovább: Lakáshitelek típusai»

OTP Bank lakáshitel kiváltás

OTP Bank lakáshitel kiváltás

Ahogy minden bankban, úgy az OTP Bankban is lehetséges a lakáshitel kiváltása. Mit kell ehhez tudnunk? Ha van már meglévő lakáshitelünk, akkor azt több módon is ki lehet váltani, el kell döntenünk, hogy melyiket választjuk. Optimális esetben az OTP Bank már fel tud kínálni egy másik lakáshitelt, saját bankon belük… Tovább: OTP Bank lakáshitel kiváltás»

Lakáshitel felújításra

Lakáshitel felújításra

Lakáshitel felújításra is igényelhető. Ha szeretnénk a lakást vagy a házat egy kicsit kicsinosítani, vagy akár teljesen rendbe szedni az alaptól a tetőig, akkor mindenképpen érdemes lakáshitelt felvenni, mert a lényeg, hogy a felvett összeget lakáscélra fordítjuk, és a lakás felújítása, milyen olyan ennek a kritériumnak megfelel. A legfontosabb egy… Tovább: Lakáshitel felújításra»

1. oldal 4 oldalból1234
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752