Hírek fedezet és Első lakáshitel témában

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Manapság nagyon nehéz helyzetben van az, aki álmai otthonának megvásárláshoz lakáshitel igénylésére szorul. Míg a válság előtt könnyebb volt hitelhez jutni ( akár önerő vagy épp ingatlan fedezet nélkül is meg lehetett kapni egy lakáshitelt megfelelő jövedelem esetén ), addig ma már jelentős szigorítások léptek életbe a bankoknál a kölcsönök… Tovább: Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?»

Lakáshitel fedezettel – enélkül nem megy

Lakáshitel fedezettel – enélkül nem megy

Lakáshitel 2014-ben is csak fedezet mellett vehető fel. Nagyon fontos, hogy első pertől fogva, igazolhatóan tehermentes ingatlanfedezetünk legyen, hiszen enélkül a bankok nem adnak lakáshitelt.A lakáshitelek egyben jelzáloghitelek is egyben, tehát elengedhetetlen, hogy ha mást nem, akkor legalább a megvásárolandó ingatlant terhelje meg a bank. A fedezet lehet bármilyen lakóépület,… Tovább: Lakáshitel fedezettel – enélkül nem megy»

Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?

Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?

Ha már van lakáshitelünk, de szeretnénk egy másik lakást vagy házat venni, esetleg a jelenlegit eladni, melyre a bank jelzálogjoga be van jegyezve, akkor megtehetjük, de csak a bank jóváhagyásával. Megesik az ember életében, és akármikor előfordulhat, hogy egy váratlan döntés elé kerül, amikor esetleg egy nagyobb összeghez jut, de nem… Tovább: Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?»

Lakásvásárlási hitel fedezet nélkül – lehetséges?

Lakásvásárlási hitel fedezet nélkül – lehetséges?

Lakásvásárlási hitel fedezet nélkül igen indokolt és kivételes és indokolt helyzetben lehetséges csak, de egyáltalán nem kizárható. Alapesetben a bankok a lakáshitel felvételéhez kérnek fedezetet, mely az esetleg legnagyobb részében valamilyen tehermentes ingatlan, lévén, hogy a lakáshitel egyben jelzáloghitel is. A fedezet lehet lakás, ház, vagy nyaraló vagy telek is,… Tovább: Lakásvásárlási hitel fedezet nélkül – lehetséges?»

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel felvételéhez elengedhetetlen, hogy legyen ingatlanfedezet, hiszen a lakáshitel szerződés mellé egy jelzálog szerződés is készül, melyet a zálogkötelezetteknek is alá kell írnia, akik lehetnek annak az ingatlannak a leendő tulajdonosai akik a lakáshitelt veszik fel (tehát adós és adóstársak egyben), valamint lehetnek teljesen külső személyek is, hiszen az ingatlanfedezetnek… Tovább: Lakáshitel ingatlanfedezet»

Lakáshitel lakáscsere – lehetséges

Lakáshitel lakáscsere – lehetséges

Lakáshitel felvétele lakáscsere céljából is lehetséges, hiszen a lakáshitel összegének elköltése lakáscélra mehet csak, és egy esetleges új lakás vásárlása, és a másik eladása is annak számít. Ha meguntuk az előző lakásunkat, vagy kisebbre, vagy nagyobbra szeretnénk azt cserélni, akkor érdemes a saját lakásunk árával, valamint a kinézett ingatlan értékével… Tovább: Lakáshitel lakáscsere – lehetséges»

Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitelek fedezet nélkül csak akkor lehetségesek, ha az igénylő jövedelme nagyon nagyon magas, illetve, tud olyan egyéb fedezetet nyújtani, mely megegyezik akár az ingatlan vagy a lakáshitel értékével. Így, 2013-ban a lakáshitelek mindegyike egyben jelzáloghitel is, tehát az ingatlan fedezet alap egy lakáshitel igénylésekor. Ha mégsem tudunk vagy akarunk ingatlanfedezetet… Tovább: Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül»

Lakáshitelek fedezet nélkül

Lakáshitelek fedezet nélkül

Lakáshitelek fedezet nélkül csak nagyon indokolt esetben igényelhetőek, hiszen az ingatlan fedezet mindig is nagyon fontos volt, annak érdekében, hogy a bankok megfelelő mennyiségű biztosítékot kapjanak a kibocsátott hitelekre. Nagyon fontos, hogy egy lakáshitel mögött egy valódi érték, egy megbízható fedezet álljon, mely probléma esetén értékesíthető és megtérül a kár…. Tovább: Lakáshitelek fedezet nélkül»

Lakáshitelek önerő nélkül

Lakáshitelek önerő nélkül

Lakáshitelek önerő nélkül is felvehetőek akár ha éppen olyan speciális kondíciók vonatkoznak ránk, melyek ezt engedélyezhetik.  Ha lakáshitelt szeretnénk igényelni, akkor az igényléséhez a legtöbb esetben szükség van önerőre is, de általában a bankok saját szabályzatuk szerint, a hatályos jogszabályokat és törvények betartása mellett dönthetnek saját hatáskörön belül arról, hogy az önerő mértéke mekkora legyen,… Tovább: Lakáshitelek önerő nélkül»

Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?

Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?

Lakáshitel hitelképesség mérése annak a pénzintézetnek a feladata, amelyikhez beadtuk a lakáshitel igénylő dokumentumainkat. A hitelképességet csak akkor tudja a bank megfelelően lemérni, ha  beadtunk hiánytalanul minden szükséges dokumentumot, okmánymásolatot, és minden olyan egyéb papírt kitöltöttünk, melyet a bank kért az igénylés folyamán tőlünk. A bank vizsgálja a jövedelmünket, mind… Tovább: Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?»

1. oldal 3 oldalból123
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752