Hírek lakás és Első lakáshitel témában

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?

Minden ember vágyik egy saját ingatlanra, amit otthonnak nevezhet. Nem egyszerű azonban az első lakás, vagy épp ház megszerzése, hiszen sokaknak hitelre van ehhez szüksége. Míg régen, a válság előtt könnyebb volt lakáshitelhez jutni, addig napjainkban már komolyabb feltételek mellett történhet meg a kölcsön igénylése. A lakáshitelek önerő nélkül is… Tovább: A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?»

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Az emberek többségének általában az a legnagyobb álma, hogy egy saját ingatlant a magukénak mondhassanak. Ez nem csak biztonság érzetet jelenthet, de tovább örökítheti a későbbiekben a családjára is a tulajdonát. 2014- ben azonban kevés ember teheti meg azt, hogy hitel nélkül vásároljon lakást vagy épp házat magának. A köztisztviselőknek… Tovább: Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!»

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?

A gazdasági válság bekövetkezte előtt sokkal könnyebben lehetett hitelhez jutni az embereknek. A bankok azóta azonban szigorítottak, és manapság már közel sem nevezhető egy egyszerű folyamatnak a hiteligénylés. Sokat változott a helyzet a köztisztviselői hitelek terén is, így aki ilyen státuszban szeretne hitelhez jutni, jó ha tisztában van az alap… Tovább: Mit kell tudni a köztisztviselői hitel igényléséről?»

Mire figyeljünk a lakáshitel igénylés során?

Mire figyeljünk a lakáshitel igénylés során?

Azok, akik saját ingatlant tudnak vásárolni, hitel nélkül, nagyon szerencsés helyzetben vannak. Nem is csak azért, mert a lakáshitel igénylés folyamata bonyolult és hosszadalmas is lehet, hanem azért, mert nem kell több tíz évig is aggódniuk amiatt, hogy biztosan tudják- e majd fizetni a havi törlesztő részleteket időben és pontosan…. Tovább: Mire figyeljünk a lakáshitel igénylés során?»

Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?

Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?

Egy saját otthon minden ember álma. Vannak olyan szerencsések, akik gond nélkül meg tudják vásárolni a kiválasztott ingatlant, és nem kell kölcsönért folyamodniuk. Vannak azonban olyanok is, akik csak akkor juthatnak saját lakáshoz, vagy épp házhoz, ha lakáshitelt igényelnek. Annak ellenére, hogy ez a bankoktól nagy segítség lehet, számos buktatója… Tovább: Mik lehetnek a lakáshitel igénylés buktatói?»

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Az első lakáshitel igénylés feltételei

Mióta elérte hazánkat is a válság, a bankok csak jelentős szigorításokkal adnak  hitelt az embereknek. Annak ellenére, hogy sokan úgy gondolják, hogy ezzel csak az átlag emberek életét akarják megnehezíteni a pénzintézetek, a bankok célja mindössze az, hogy az emberek tudják fizetni a kölcsöneiket, és ne adósodjanak el teljesen. Nincs… Tovább: Az első lakáshitel igénylés feltételei»

Lakáshitel Magyarországon

Lakáshitel Magyarországon

Lakáshitel igénylését Magyarországon a következőképpen tehetjük meg. Először is első és legfontosabb, hogy letisztuljon, hogy pontosan mire szeretnénk felvenni a lakáshitelt, és pontosan mekkora összegre van szükségünk. Ha ezekben biztosak vagyunk, akkor kezdjünk el keresni bankokat, hitelintézeteket, akik lakáshitelt kínálnak és hasonlítsuk össze az ajánlataikat. Úgy a legegyszerűbb és legértelmesebb… Tovább: Lakáshitel Magyarországon»

Lakáshitel fedezet

Lakáshitel fedezet

Lakáshitel fedezet sokféle lehet, de vegyünk is sorra, hogy milyen fedezeteket lehet bevonni, egy-egy lakáshitel felvételével. Nagyon fontos jó előre tisztázni, hogy lakáshitelt manapság csak akkor kaphatunk, ha jelzálogszerződést kötünk, magyarul a lakáshitel típusa jelzáloghitel lesz. Fedezet, de főleg ingatlanfedezet nélkül szinte lehetetlen lakáshitelhez jutni. De mik is lehetnek ezek?… Tovább: Lakáshitel fedezet»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752