0

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?

Minden ember vágyik egy saját ingatlanra, amit otthonnak nevezhet. Nem egyszerű azonban az első lakás, vagy épp ház megszerzése, hiszen sokaknak hitelre van ehhez szüksége. Míg régen, a válság előtt könnyebb volt lakáshitelhez jutni, addig napjainkban már komolyabb feltételek mellett történhet meg a kölcsön igénylése.

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság?

A lakáshitelek önerő nélkül is igényelhetőek manapság? Rossz hír, hogy azoknak, akik ingatlan vásárlására szeretnének hitelt igényelni, nem lehetséges az önerő nélküli igénylés. Az, hogy mekkora is az elvárt önerő pontosan, bankonként eltérő lehet, erről érdemes a pénzintézetekében személyesen érdeklődni.

Nem minden lakáshitelhez kell azonban önerő! Léteznek olyan hitelajánlatok is, ami jóval kisebb összegű, mint ami egy ingatlan megvásárláshoz kell. Abban az esetben tehát, ha egy már meglevő lakás felújítására, bővítésére, vagy épp korszerűsítésére szeretnének hitelt igényelni, akár még az is megtörténhet, hogy a bankok nem kérnek önerőt. Erről is azonban személyesen érdemes érdeklődni a kiválasztott pénzintézetnél.

A lakáshitelek igénylése nagyon nagy lépésnek számít egy ember életében, pláne anyagilag, hiszen szinte ” egész életére ” elkötelezheti magát, jobban mondva a pénzét. A bankok pedig igencsak szigorúak a törlesztéseket nézve, és elvárják, hogy a szerződésben aláírt feltételekkel, minden hónapban időben és pontosan törlesszenek az adósok.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752