Hírek kiváltás és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitel kiváltása – akár 2 héten belül!

Lakáscélú hitel kiváltása – akár 2 héten belül!

A lakáshitel kiváltás kétféleképpen lehetséges: az egyik, ha már van pénzünk rá, a másik pedig ha még nincs, és egy másik banktól kell egy másik hitelt felvennünk ahhoz, hogy a más meglévőt kiváltsuk. Lakáscélú hitel kiváltása akkor lehetséges, ha rendelkezünk azzal a pénzmennyiséggel, mellyel a lakáshitel teljes fennálló összegét egyben vissza… Tovább: Lakáscélú hitel kiváltása – akár 2 héten belül!»

Lakáshitelt kiváltó hitel

Lakáshitelt kiváltó hitel

Lakáshitelt kiváltó hitel szintén lehet akár lakáshitel is, azonban mindenképpen legalább akkora összegűnek kell lennie, mint a már meglévő hitelünknek, hogy a teljes összeget ki tudjuk vele váltani. A lakáshitelt kiváltó hitelt, akár attól a banktól is igényelhetjük, ahol a jelenlegi lakáscélú hitelünk is van. Nagyon fontos tudni azt, hogy… Tovább: Lakáshitelt kiváltó hitel»

Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk

Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk

Lakáshiteleknek több fajtája is létezik. Az, hogy végül melyiket fogjuk igényelni, az a végén derül ki, hiszen nagyon sok tényezőtől függ, hogy melyik lakáshitel lesz szimpatikus és melyik lesz az amelyiket hosszútávon tudjuk is majd fizetni. Minden lakáshitel igénylés előtt van egy tüzetes vagyonvizsgálat, melyet a bankok intéznek saját hatáskörben…. Tovább: Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk»

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013-ban a következő lakás-célokra használható fel: mindenképpen lakáscélúnak kell lennie annak a költésnek, melyet a lakáshitel összegéből fedezünk. Ilyen lehet használ vagy új lakás megvásárlása. Ház építése, mely lehet, nyaraló vagy üdülő is, de mindenképpen valamilyen lakóépületnek kell a végén majd lennie. Vehetünk építési telket is akár. Ha nem… Tovább: Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?»

Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?

Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?

Lakáshitel kiváltás 2013-ban is többféleképpen is lehetséges. Az egyik lehetőség a lakáshitel kiváltására, ha egy összegben visszafizetjük az egész lakáshitelt. Ha már rendelkezünk az ehhez szükséges összeggel, akkor egyértelmű, hogy csak át kell utalni a bank részére, ha nem akkor  igényelnünk kell egy másik pénzintézettől új lakáshitelt. A lakáshitel kérelem benyújtása után kb. – ha… Tovább: Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?»

Deviza alapú lakáshitel kiváltása

Deviza alapú lakáshitel kiváltása

Deviza alapú lakáshitel kiváltása is lehetséges. Ha ilyen típusú lakáshitelt szeretnénk kiváltani, akkor azt többféle módon tehetjük meg. Az egyik módja  a kiváltásnak, ha a lakáshitelnek megfelelő összeggel már eleve rendelkezünk, így nincs más dolgunk, mint egy végtörlesztésért folyamodni a bankfiókba. Ehhez egy végtörlesztés iránti kérelmet kell kitöltve, aláírva leadnunk…. Tovább: Deviza alapú lakáshitel kiváltása»

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása ma csak forint alapú hitelre lehetséges, mivel Magyarországon a devizahitelezés megszűnt a válságnak köszönhetően. A svájci frank elég nagy erősödést produkált az utóbbi időben, mivel menedékdevizának bizonyult az utóbbi időben, ezzel együtt a forint pedig gyengült, így a hatás többszörös volt a devizahitelesek számára. Ha… Tovább: Svájci frank alapú lakáshitel átváltása»

Forint alapú lakáshitel kalkulátor

Forint alapú lakáshitel kalkulátor

Forint alapú lakáshitel kalkulátor segítségét akkor érdemes igénybe vennünk, ha ki szeretnénk számolni, hogy nagyjából mennyi ideig fogjuk fizetni a lakáshitelt és vagy meg szeretnénk tudni, hogy mekkora összeget igényelhetünk és mindennek mekkora lesz a havi törlesztő részlete. Az interneten több féle lakáshitel kalkulátort érünk el, ezek közül a legjobb… Tovább: Forint alapú lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel kiváltás több módját is ismerjük. Az egyik lehetséges lakáshitel kiváltási mód, ha egy összegben visszafizetjük az egész lakáshitelt. Ehhez vagy már eleve rendelkezünk az ehhez szükséges összeggel, vagy igényelnünk kell egy másik pénzintézettől új lakáshitelt. Amennyiben már rendelkezünk egy bizonyos összeggel, de nem a teljesen hátralévő hitelösszeggel, akkor vehetünk… Tovább: Lakáshitel kiváltás»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752