0

Lakáshitelek Unicredit – milyet vehetek fel?

Lakáshitelek az Unicredit Banktól is igényelhetőek. Nem egy konstrukciót ajánl, de, az úgynevezett “Előrelátó hitel”. Ez a konstrukció nagyon sok információval látja el a lakáshitel igénylőt még a hitel igénylése előtt. Nagyon fontos ez, hiszen az emberek szeretik előre tudni, hogy mennyit fognak fizetni havonta, és általánosságban mire számíthatnak.

Ezeket 1, 3, 5 vagy 10 évre fixálhatjuk le, így könnyen ki tudjuk számítani, hogy mennyi lesz a havi annuitása a törlesztőnek. Ha az igénylőnek sikeres a kérvénye, akkor a banktó kérhet egy igazolást is arról, hogy mekkora lesz fixen a törlesztő részlete a következő fél évben. Hitelösszeg igazolás a neve. A minimálisan igényelhető hitelösszeg 1 millió forint, a maximuma akár 40 millió forint is lehet.

Unicredit lakáshitel esetében kiszámolhatjuk előre a törlesztő részletet

Unicredit lakáshitel esetében kiszámolhatjuk előre a törlesztő részletet

A futamidő 2 évtől 30 évig terjedhet. Lakáshitel lévén csak lakáscélra fordítható, vehetünk a hitelből házat vagy lakás, akár használtat, akár újat. Az igénylés egyik feltétele, hogy valamilyen ingatlan fedezetet birtokoljon, Legalább 18 évesnek kell lennie, és a hitel lejártáig nem lehet 65-nél több éves, és legalább 2 hónapja valamelyik Magyarországon található banknál vezet egy folyószámlát.

Legalább minimálbér összegű havi jövedelemnek kell érkeznie a számlánkra és legalább 4 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznünk, és a próbaidőt már le kell. Jövedelmet illetően legalább havi rendszerességű minimum a minimálbér összegét meghaladó nettó jövedelemmel rendelkezik és legalább négy hónapos munkaviszonya van, ahol már a próbaidőt letöltötte. Ha vállalkozóról van szó, és nem alkalmazottról akkor a vállalkozásnak már legalább egy éve működnie kell, és nem lehet felszámolás vagy végelszámolás alatt.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Unicredit Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752