0

Lakáshitel kalkulátor OTP

Lakáshitel kalkulátor az OTP Bank weboldalán is megtalálható, azonban mielőtt használnánk, még ki kell választani a lakáshitel célját, mely lehet új lakás vásárlása, használt lakás vagy ház vásárlása, építkezés, meglévő ingatlan felújítása, korszerűsítésre vehetünk fel, de akár hitelkiváltásra is. Új és használt lakás vásárlására ajánlják a piaci kamatozású lakáshitelt és az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukciókat is.

Ha kiválasztottuk a hitelcélt, akkor kiválaszthatjuk azt is, hogy ahhoz melyik típusú lakáshitelt ajánlja fel az OTP Bank. A piaci kamatozású hiteltől az előhitelig és kiváltásig van minden. Ha a számunkra legmegfelelőbbet kiválasztottuk, akkor egy csúszka segítségével ki lehet kalkulálni, hogy adott hitelösszeg esetén milyen kamatra és törlesztő részletre lehet számítani. Mivel már előzőleg kiválasztottuk, hogy  egyik konstrukció érdekel bennünket, így túl sok mindent már nem is kell és nem lehet felvinni a kalkulátorba.

Az OTP Banknál is van lakáshitel kalkulátor

Az OTP Banknál is van lakáshitel kalkulátor

Minden összeghez más adatokat ad ki, így fontos, hogy már előre tisztában legyünk azzal, hogy mekkora összeget akarunk felvenni. A lakáshitelt csak lakáscélra lehet felhasználni, szemben a szabad felhasználású hitelekkel. Itt csak lakást vagy házat vehetünk vagy építhetünk, vagy újíthatunk fel, melyet igazolni is tudunk.

A OTP Bank esetében is fontos tudni, hogy az igénylők által otthon használatos lakáshitel kalkulátor által kiadott adatok csakis kizárólag tájékoztató jellegűek, mivel nincs két egyforma lakáshitel igénylés és nincs két egyforma ügylet sem, hiszen a kamatokat az is nagyban befolyásolja, hogy a lakáshitel felvevője milyen anyagi helyzetben van, milyen értékű az által felkínált ingatlan, stb.

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, OTP Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752