0

A legkedvezőbb lakáshitelek

A legkedvezőbb lakáshitelekhez úgy juthatunk, ha a lehető legszélesebb körben körülnézünk a lakáshitel piacon. Minden bankot és hitelintézetet érdemes megkérdezni, be kell menni, hogy mindegyiknél a lakáshiteles ügyintéző a lehető legszélesebb körben felvilágosítást adjon a lehetséges konstrukciókról és előkalkulációt készítsen részünkre. Érdemes bőven időt szánni erre, hiszen később meg fog ez térülni.

Egy kedvező lakáshitelnek nyilván alacsony a kamata és alacsony a törlesztő részlete is és ha megoldható akkor még a futamideje is viszonylag rövid. Alacsony kamatozású lakáshitelhez akkor juthatunk hozzá, ha a bank éppen akciózza a lakáshiteleit vagy éppen állami kamattámogatású lakáshitelt veszünk fel. Ha ezt igényeljük, akkor ezt a lakáshitel igénylő dokumentum mellé ki kell pluszban töltenünk, mint kérvényt.

Legkedvezőbb lakáshitel alacsony kamattal

Legkedvezőbb lakáshitel alacsony kamattal

Minél több gyermekkel rendelkezik az igénylő családja, annál nagyon kamat kedvezményt ad az állam a bankon keresztül. Ez havi szinten tízezreket is jelenthet. Érdemes megigényelni, hiszen havi szinten akár tízezreket is spórolhatunk ezen. Ha nincs gyermekünk, de viszonylag magas a jövedelmünk, vagy be tudunk mutatni havi 150 vagy 200, esetleg annál több jóváírást a számlánkon és legalább havonta két vagy három csoportos beszedési megbízásra szerződünk, akkor további kamatkedvezményt is kaphatunk.

Építkezhetünk is akát, de telket is vehetünk. Valamint a már meglévő ingatlanunkat felújíthatjuk belőle, modernizálhatunk és bővíthetünk is. Lényeg, hogy minden költségről szóló számlát jól tegyünk el legalább l évig, mert bármikor ellenőrizhetik szúrópróba szerűen.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752