0

Lakáshitelek gyorsan

Lakáshitelek gyorsan úgy tudunk igényelni  ha a bank elérhetőségein megkérdezzük megérdeklődjük, hogy nagyjából mire számíthatunk adott anyagi helyzet mellett és kérünk egy gyors kalkulációt. Akár mi is elvégezhetünk egy ilyet azzal, ha letöltjük a bank weboldaláról a lakáshitel kalkulátort, és akkor kényelmesen otthonról is megtudakolhatjuk, hogy mikor és mennyi kell majd fizetnünk milyen hosszú futamidővel.

Mivel a lakáshitel egyben jelzáloghitel is egyben, így a jelzálogról is gondoskodunk kell – ez általában a megvásárolandó ingatlan szokott lenni. A bankok weboldalain egy rövid online kérdőívet is kitölthetünk, amivel kérhetünk egy 24 vagy 48 órán belüli visszahívást. Ilyenkor a bank is végez egy gyors előkalkulációt.

Lakáshitelek gyorsan, akár 2 hét alatt is igényelhetőek

Lakáshitelek gyorsan, akár 2 hét alatt is igényelhetőek

Ha gyorsan szeretnénk a lakáshitelt intézni, akkor minél előbb fel kell hívnunk a bankot és időpontot kell kérnünk lakáshitel ügyintézésre. Sokkal jobban járunk ha előre odaszólunk, mert akkor biztos, hogy éppen akkor és egy olyan kolléga lesz ott, aki biztosan tud ebben segíteni, mert már tapasztalt. Már a telefonban érdemes letisztázni, hogy a lakáshitel igényléséhez milyen dokumentumokra van szükség, hogy már rögtön vihessük magunkkal.

Amennyiben minden szükséges dokumentumot beszereztünk, már csak le kell őket adnunk a fiókban és ki kell töltenünk egy lakáshitel igénylő űrlapot. Ha miden rendben van, és az értékbecslés is megvolt, a lakáshitel gyorsan folyósítható, melyet kérhetünk az adott banknál vezetett bankszámlára, másik számlára, vagy készpénzben is akár, de ezeket adott intézet határozza meg.

  
Iktatva: Kiváltás, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752