0

Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!

Lakásvásárlási hitelt 2014-ben is bőven kínálnak a bankok, lassan, de biztosan a választék is bővül, és egyre többféleképpen lehet a lakáshiteleket visszafizetni, egyre színesebbek a konstrukciók, és új lehetőségeket is kínálnak a bankok. A lakáshitelek felhasználása is igen széleskörű.

A lakáshitelt ma már fordíthatjuk szinten bármire ami lakáscélú, legyen az új vagy használt lakás vagy ház megvásárlása, korszerűsítése, vagy modernizálása. Ha úgy döntünk, hogy a már meglévő ingatlant bővítjük, akkor azt is megtehetjük már. Sőt, építkezhetünk is, a lényeg, hogy mindenképpen a cél egy lakóingatlan átadása legyen. Építhetünk házat lakást, nyaralót vagy üdülőt is.

Alacsonyabb kamatok mellett nemcsak a lakáshitelhez, de a kulcsokhoz is könnyebben hozzájutunk

Alacsonyabb kamatok mellett nemcsak a lakáshitelhez, de a kulcsokhoz is könnyebben hozzájutunk

Építkezés esetén számítsunk a fokozatos folyósításra! A lakáshitel már nem csak utalással, vagy készpénzes befizetéssel fizethető, hanem már lakáshitel fizetései cafeteriát is tudunk a munkáltatónktól igényelni. Ez úgy néz ki, hogy a cafeteria keretünket, mely eddig valamilyen étkezési vagy üdülési utalvány volt, most felváltja egy lakáshitel utalás, melyet adómentesen juttathat el a munkáltató a lakáshitelünk számlájára.

Már nem csak piaci alapon tudunk forint alapú lakáshitelt igényelni, hanem államilag támogatott lakáshitelt, és közalkalmazotti lakáshitelt is tudunk igényelni. Mivel az alapkamat történelmi mélységekben van, ezért a lakáscélú hitelekhez is sokkal könnyebb hozzáférni és fizetni, mert az alacsonyabb kamatok által a törlesztő részletek is alacsonyabbak lesznek.

  
Iktatva: Lakáshitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752