0

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Sajnálatos módon sok embernek van szüksége manapság, 2014- ben is hitelre. Kevesen tudják az megoldani, hogy készpénzre megvegyen egy autót vagy épp egy ingatlanat. A hiteleknek, így a lakáshitel igénylésnek is igen komoly feltételei vannak, így akárki nem juthat kölcsönhöz. Sokan félnek, hogy még az önerőt sem tudják összegyűjteni, anélkül pedig bizonytalan lehet az igénylés kimenetele.

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható? Nem minden lakáshitel szól pusztán arról, hogy egy ingatlant vesznek meg az emberek. Vannak olyan lakáshitelek is, amelyek pusztán a meglévő házuk vagy épp lakásuk kibővítéséről vagy felújításáról szól. Ezen lakáshitelek esetében nincs szükség általában akkora összegre, így a bankok nem feltétlen kérnek önerőt a lakáshitel igényléséhez.

Abban az esetben viszont, ha 2014- ben szeretnének lakáshitelt igényelni a kiválasztott otthonuk megvásárláshoz, fontos feltétele a banknak, hogy legyen saját önereje az igénylőnek. Az, hogy pontosan mennyinek is kell lennie ennek az önerőnek, sok mindentől függhet: a leendő lakástulajdonosok jövedelmétől, a lakás értékétől, vagy épp attól, hogy mekkora hitelre is van szükségük az igénylőinek.

Érdemes alaposan átgondolni, hogy 2014- ben merjen- e hitelt igényelni az ember. Ha már az önerőt nehezen tudják előteremteni, kérdéses lehet az is, hogy tudják- e majd hosszú évekig időben és pontosan fizetni a törlesztő részleteket. Váratlan helyzetek az élet során mindig adódhatnak, egy lakáshitel esetében jó lehet, ha van az ember háta mögött egy anyagilag segíteni tudó család vagy barát.

  
Iktatva: Önerő Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752