Hírek önerő nélkül és Első lakáshitel témában

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Manapság nagyon nehéz helyzetben van az, aki álmai otthonának megvásárláshoz lakáshitel igénylésére szorul. Míg a válság előtt könnyebb volt hitelhez jutni ( akár önerő vagy épp ingatlan fedezet nélkül is meg lehetett kapni egy lakáshitelt megfelelő jövedelem esetén ), addig ma már jelentős szigorítások léptek életbe a bankoknál a kölcsönök… Tovább: Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?»

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Sajnálatos módon sok embernek van szüksége manapság, 2014- ben is hitelre. Kevesen tudják az megoldani, hogy készpénzre megvegyen egy autót vagy épp egy ingatlanat. A hiteleknek, így a lakáshitel igénylésnek is igen komoly feltételei vannak, így akárki nem juthat kölcsönhöz. Sokan félnek, hogy még az önerőt sem tudják összegyűjteni, anélkül… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?»

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Alighanem minden ember vágyik egy saját otthonra, egy helyre, ahova a fárasztó és stresszes mindennapokban este hazamehet. Kevesen tehetik meg azt manapság, hogy ezt lakáshitel igénylés nélkül is meg tudják valósítani. A bankoknál viszont jóval nehezebb a hiteligénylés, mint a válság előtt, így jó, ha kölcsön igénylés előtt utána járnak… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?»

Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!

Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!

Lakáscélú hitel önerő nélkül is igényelhető bizonyos feltételek megléte mellett. Az önerő lehet számlapénz, vagy akár bankbetét is, melyet le tud az igénylő igazolni. Alapesetben a bankok ragaszkodnak az önerőhöz, mert látni akarják, hogy a leendő adós képes arra, hogy az addigi fizetéséből félretegyen pénzt, mutatván azt, hogy fogja tudni a… Tovább: Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752