0

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013-ban is letölthető az internetről vagy kitölthető a bankok online felületén. Mielőtt lakáshitel igényelnénk fontos, hogy alaposan körülnézzünk előtte, hogy milyen kondíciókkal és milyen feltételekkel lehet 2013-ban lakáshitelhez jutni. Nem egyszerű, hiszen rengeteg az ajánlat és viszonylag hosszú időre kötelezzük el magunkat, de egy jó kalkulátorral megkönnyíthetjük a saját dolgunkat.

A kamattámogatott lakáshitel kamattámogatásának mértéke általában 2-4% is lehet, ami havi szinten elég komoly törlesztő részlet csökkenést eredményezhet. Ha a lakáshitel kalkulátort letöltjük, akkor a kamattámogatással foglalkozó résznél a gyerekeknél kell módosítani az adatokat, hiszen minél több a gyermek a családban, annál magasabb a kamattámogatás mértéke.

Lakáshitel összege könnyen kiszámítható

Lakáshitel összege könnyen kiszámítható

Előfordul, hogy bizonyos bankok nem csak a gyermekek száma után számítanak fel bizonyos mértékű kamattámogatást, hanem a fizetésünk nagysága után, vagy ha leszerződünk a bankkal legalább havi két rendszeres beszedési megbízásra. Ezen esetekben a kamat még lejjebb csúszhat. A lakáshitel kalkulátor használata nagyon egyszerű, néhány fontos adatot kell csak kitölteni ahhoz, hogy megkapjunk egy viszonylag pontosnak mondható kalkulációt.

A kalkulátorral kiszámíthatjuk, hogy mennyi lesz a havi törlesztő részletünk, vagy azt, hogy mennyi ideig kell majd a lakáshitel összegét törlesztenünk, illetve még azt is kikalkulálhatjuk, hogy egyáltalán mekkora összeget vehetünk fel a megadott havi rendszeres bevétel, és a jelzálog minősége alapján. Fontos megjegyezni, hogy a lakáshitel kalkulátor egy tájékoztató jellegű adattal tájékoztat csak, a végleges kalkulációt a bank szakemberei végzik majd el.

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752