0

Euró alapú lakáshitel kalkulátor

Euró alapú lakáshitel kalkulátor használatával kiszámolható, hogy a lakáshitel összege mekkora lehet egy adott jövedelem és fedezet mellett. Ahhoz, hogy a kalkuláció a végén nagyjából pontos eredményt mutasson, az kell, hogy az adatokat nagyon pontosan vigyük fel, és a legfrissebb adatokat használjuk.

Ha kíváncsiak vagyunk a lakáshitel törlesztő részletére, akkor be kell, hogy írjuk, hogy mennyi a havi keresetünk, és mennyi az adóstársé is. Magyarul, a hitelfelvevők összes havi nettó bevételére van szükség. Az ingatlan fedezet értékét a bank ingatlan értékbecslője fogja felmérni nem sokkal az után, hogy hiánytalanul kitöltve leadtuk a lakáshitel igénylő dokumentumot.

Euró alapú lakáshitelt már csak egyedi konstrukcióban lehet igényelni

Euró alapú lakáshitelt már csak egyedi konstrukcióban lehet igényelni

Előzetesen az ingatlanunk értékéről a piaci adatok alapján tájékozódhatunk, melyben ingatlan iroda segítségét lehet akár kérni. Ez az adat már nagyjából elég ahhoz, hogy a kalkulációt el tudjuk készíteni. ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora lakáshitelt vehetünk fel, akkor a bevételünket és a futamidőt kell beírni az euró alapú lakáshitel kalkulátorba.

A válság óta nagyon kevés banknál lehet euró alapon lakáshitelt igényelni, de előfordulhat még olyan pénzintézet, mely még hajlik arra, hogy ilyet nyújtson egyedi konstrukcióban. Ha euró alapú lakáshitelt igénylünk akkor nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az árfolyam kockázattal, és ennek lehetséges következményeivel. Ha felmegy az árfolyam akkor magasabb, ha lemegy, akkor alacsonyabb lesz a törlesztő részlet.

 

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752