0

Lakáshitelek – Erste Bank

Lakáshitelek igénylése az Erste Bank fiókjaiban továbbra is lehetségesek, és ahogy egyre távolodunk a válságtól, egyre több lakáshitel talál gazdára. Ha a jövedelmünket az Estre Bankos bankszámlára kérjük és minden hónapban legalább két csoportos beszedési megbízásra szerződünk le, akkor a bank nem fog felszámítani semmiféle folyósítási jutalékot, és kedvezőbb kamatokat is ad az egész futamidő alatt.

Lakáshiteleket továbbra is csak kizárólag forint alapon vehetünk fel az Erste Banknál is, kezelési költség nélkül, és a 6 hónapos kamatperiódus még mindig igen kedvező. Általában az értékbecslési díjat is el szokták engedni, melyet az ingatlan értékének kalkulálására kellene fizetnünk közvetve a becslőnek.

Erste Bank lakáshitelek -  2009 óta egyre többen veszik fel

Erste Bank lakáshitelek – 2009 óta egyre többen veszik fel

Az Erste Bank lakáshitelek egyik feltétele, hogy legalább havi százezer forint nettó jövedelem az Erste Bank számlára. Ha ez tényleg jövedelem, akkor a maximális futamidő akár 30 év is lehet, ha nem, csak sima jóváírás, akkor 25. A lakáshitel igénylő nem szerepelhet a KHR-listán, valamint ha házastárssal rendelkezik, akkor a házastársnak is kötelező az ügyletben adóstársi minőségben feltűnni. A lakáshitel felvételekor ingatlanfedezet biztosítása kötelező, melyet a forgalmi érték maximum 80%-áig lehet beszámítani.

A lakáshitel használt vagy új lakás vásárlására, lakó- vagy üdülőtelek vásárlására, valamint lakó- és üdülőingatlan vételére használható fel, továbbá lakó- vagy üdülőingatlan építésére, lakásfelújításra, korszerűsítésre, bővítésre költhető. Amennyiben már rendelkezünk lakáscélú hitellel, akkor azt a hitelt új Erste Bankos lakáshitel felvételével akár ki is válthatjuk.

 

  
Iktatva: Erste, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752