0

Volksbank lakáshitel

Volksbank lakáshitel igényelhető több formában is. A Volksbank is kínál piaci kamatozású lakáshitelt, kamattámogatott lakáshitelt, illetve létezik egy “priority lakáshitel” elnevezésű konstrukciójuk is, mellyel magasabb értékű ingatlant vásárolhatunk, gyorsított ügyintézéssel, kedvezőbb kamattal. Viszonylag magas hitelösszeg igénylésénél kérhetjük ezt a konstrukciót.

Kamattámogatott lakáshitel igénylésekor maximum 12,5 millió forintot kérhetünk Budapesten és megyei jogú városokban, egyéb településeken ez az összeg 10 millió forint. Amennyiben korszerűsíteni szeretnénk, és arra vennénk fel ezt a típusú lakáshitelt, úgy csak 5 millió forintot igényelhetünk. Bármely kamattámogatott lakáshitel futamideje minimum 5, maximum 30 év lehet, ebből a kamattámogatás ideje maximum 20 év. A kölcsönkérelem benyújtása idejében a Volksbank kamattámogatott lakáshitel igénylő nem lépheti át a 35. életévet.

Gyorsítva is juthatunk lakáshitelhez

Gyorsítva is juthatunk lakáshitelhez

Amennyiben piaci kamatozású lakáshitelt szeretnénk a Volksbankban felvenni, úgy minimum 1 millió forintot kell igényelnünk, minimum 5, maximum 30 évre. A referencia kamat 6% BUBOR (Budapesti bankközi, referencia jellegű kínálati kamatláb). A hitelt olyan devizabelföldi és EU polgár devizakülföldi természetes személy igényelheti, akinek a havi rendszeres jövedelme eléri a minimálbér összegét, és nem szerepel a KHR negatív adósai között.

Volksbank lakáshitel választék közül a “Priority lakáshitel”, amit érdemes megpályázni. E hitel esetében ingatlanvásárlást, építést, felújítást, bővítést korszerűsítést tervezhetünk, és minimum 10 millió, maximum 18 millió forintot igényelhetünk. Fontos kikötés, hogy az igénylő folyószámlájára a hitel teljes futamideje alatt havi nettó 300.000 HUF jóváírásnak kell érkeznie, mely lehet munkabér, átutalás, vagy bármilyen befizetés. Ehhez a hitelhez elsőbbségi ügyintézés ját, mellyel gyorsabban juthatunk az igényelt lakáshitel összegéhez.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Volksbank Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752