2

Akciós lakáshitel kalkulátor

Akciós lakáshiteleket kiszámoló lakáshitel kalkulátor majdnem az összes bank weboldalán megtalálható több formátumban is. A lakáshiteleket tekintve több akciós lakáshitelt is találhatunk magunknak, melyekkel könnyen megvásárolhatjuk álmaink otthonát vagy felújíthatjuk modernizálhatjuk, korszerűsíthetjük azt. Az akciós lakáshiteleket több bank is reklámozza, versenyeznek egymással, így jó eséllyel pályázunk egy számunkra igen kedvező konstrukcióért.

Az egyik lakáshitel típus egy olyan akciós lakáshitel kalkulátorral rendelkezik, mellyel kiszámolhatjuk, hogy adott feltételek teljesülésével milyen kedvezményekben részesülhet a lakáshitel igénylő. Ilyen kedvezmény lehet a teljes hiteldíj mutató radikális csökkentése, vagy a lakáshitelek kamatának csökkentése. De mik is ezek a feltételek? Ha szeretnék egy akciós lakáshitelt, akkor jó ha a jövedelmünk viszonylag magas, mert akkor a bank már tud részünkre olyan konstrukciót kidolgozni, amivel alacsonyabb lehet a törlesztő részletünk.

Akciós lakáshitelt is ki tudunk kalkulálni

Akciós lakáshitelt is ki tudunk kalkulálni

A másik lehetőség, az államon keresztül biztosított kamattámogatott lakáshitel mellyel a lakáshitel kamatán tudunk lefaragni. Minél több gyermekkel rendelkezünk, annál nagyobb lesz a kamatkedvezmény. Ez a fajta lakáshitel a régi adókedvezményes lakáshitel konstrukciót váltotta le az új kormány érkezésével. Fontos, hogy ha igénybe kívánjuk venni, akkor még 2014 elején érdemes ezt a típusú lakáshitelt felvenni, mert hamarosan választások lesznek és senki sem ígéri, hogy megmarad ez a konstrukció.

A lakáshitel kalkulátorok letöltése és használata minden bank és pénzintézet esetében díjtalan, azonban kizárólag otthoni használatra lehet letölteni, vagy kitölteni őket, pontosabb kalkulációért minden esetben a fiókba kell fáradni személyes ügyintézésre, vagy első körben fel kellene hívni az adott pénzintézet ügyfélszolgálati vonalát és ott megérdeklődni a lakáshitel pontosabb feltételeit.

 

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Akciós lakáshitel kalkulátor"

  1. Szipőcz Judit szerint:

    Tisztelt Cím!
    Érdeklőnék, ha 2013. december 1-től állandósítottak a munkahelyemen, mennyi idő után tudok lakáshitelt igényelni kezes nélkül? Nettó jövedelmem: havi 87-90 ezer Forint. Tájékoztatásukat előre is köszönöm és boldog új évet kívánok. Tisztelettel Szipőcz Judit

  2. Balassáné Riba Annamária szerint:

    Építkezni szeretnénk 10 millió Ft hitelt szeretnénk felvenni.

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752