Hírek svájci frank és Első lakáshitel témában

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel devizában is törleszthető. A deviza alapú lakáshitelek a 2008-as év válságig voltak igényelhetőek, és főleg svájci frankban (CHF), euróban (EUR), és japán yen-ben (JPY) voltak elérhetőek. Nagyon sokan éltek a deviza alapú lakáshitel felvételével, hiszen az akkori forinthitel kamataihoz képest igén jó kondíciók mellett lehetett hozzájutni. A deviza alapú… Tovább: Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?»

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban is fizethető akár, ha svájci frank alapú lakáshitelt vettünk fel. Az a tény, hogy a lakáshitelünk deviza – ez esetben svájci frank – alapú, még nem jelenti egyenesen azt, hogy ez frankban is fizethető. Bankja válogatja, hogy melyik, hogyan működik, de a legtöbb bank forintban várja a… Tovább: Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?»

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása

Svájci frank alapú lakáshitel átváltása ma csak forint alapú hitelre lehetséges, mivel Magyarországon a devizahitelezés megszűnt a válságnak köszönhetően. A svájci frank elég nagy erősödést produkált az utóbbi időben, mivel menedékdevizának bizonyult az utóbbi időben, ezzel együtt a forint pedig gyengült, így a hatás többszörös volt a devizahitelesek számára. Ha… Tovább: Svájci frank alapú lakáshitel átváltása»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752