0

Bankok lakáshitel ajánlatai

2014-ben a bankok lakáshitel ajánlatai nagyjából hasonlóak a 2013-as év ajánlataihoz, azonban egy-két apróság változott, és még nem is vagyunk túl a választásokon. A lakáshitelek, melyek közül választhatunk több félék is lehetnek. Az egyik fajta lakáshitel a piaci alapon működő, a MNB által napi szinten megadott alapkamathoz kötött piaci kamatozású lakáshitel.

Amennyiben az ügyfél ezt veszi fel, akkor a lakáshitelének a kamata változhat a futamidő során, hol kisebb, hol nagyobb lehet. Ezen lakáshitelen belül is lehet különböző kamatperiódusút találni. Van olyan amely 3, van ami 6 hónapos, de lehet találni 1 éves, de akár 5 éves kamatperiódusú lakáshitelt is. Ez viszonylag elég ritka, de nem lehetetlen.

Lakáshitel alacsony kamattal!

Lakáshitel alacsony kamattal!

A másik pozitívuma ennek a hitelnek, hogy az irányadó kamat jelenleg történelmi mélyponton van, és rövidtávon még a kamatvágás valószínű, úgyhogy, a 6-8%-os kamatozású lakáshitel sem ritka. A másik a kamattámogatott lakáshitel, mely elvileg év végéig igényelhető, de valószínűleg hosszabbítani fogja a kormány. Ennek a lényege, hogy a családosok járnak jól ezzel a hitellel, mert minél több gyermek van egy családban, annál magasabb lehet a kamatkedvezmény.

Mivel nagy a verseny, ezért a lakáshitel típusokat különböző akciókkal próbálják meg az ügyfeleknek kínálni. Van olyan bank, amely a kezdeti hitel felvételével kapcsolatos költségeket akciózza, van olyan, ahol nincs ingyen a hitel, de a kamata alacsonyabb, ha mi fizetjük a kezdeti költségeket. És idén készül a kormány a közalkalmazotti lakáshitelezést beindítani.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752