0

Citibank lakáshitel kalkulátor

Citibank lakáshitel kalkulátor használatával igazán könnyedén kiszámolhatjuk, hogy egyes összegeket mennyi idő múlva kell visszafizetnünk. Ha felmegyünk a Citibank honlapjára, akkor három számegyenest variálhatunk kedvünk szerint. Az egyik számegyenesen a felvehető hitel összege van, a másikon a futamidőt állíthatjuk be, a harmadikon pedig a törlesztőrészlet csúszkáját húzhatjuk a nekünk megfelelő irányba.

Gyakorlatilag bárhogyan variálhatjuk, lényeg, hogy a nekünk megfelelő hitelösszeg jöjjön ki egy olyan hosszúságú futamidőre, melyet tudunk vállalni és fogjuk tudni minden hónapban fizetni a lakáshitel törlesztő részletét. A Citibank lakáshitel kalkulátor így nem csak abban segít, hogy pofon egyszerűen kiszámoljuk, hogy mekkora hitelt vegyünk fel, hanem, azt is, hogy adott törlesztő részletet, melyet a fizetésünk által vállalni tudunk, milyen hitelösszeghez párosíthatjuk.

A Citibank online felületű lakáshitel kalkulátora is könnyen használható

A Citibank online felületű lakáshitel kalkulátora is könnyen használható

A Citibank is, úgy, mint a többi bank felhívja a honlapján elérhető online felületű lakáshitel kalkulátoránál a figyelmet arra, hogy ezek az adatok, melyek itt kalkulációként megjelenek, csak szigorúan tájékoztató jellegű adatok, és arra is felhívja a kedves olvasó figyelmét, hogy végleges kalkulációt mindenki a hitelbírálat alatt kap.

A Citibank által adott végleges lakáshitel kalkuláció tekinthető majd hivatalosnak. Az illető anyagi helyzetétől, állásától és fizetésétől fog majd függeni, hogy adott lakáshitelt milyen kondíciókkal kaphat csak meg. Minden esetben elég részletes vagyonvizsgálat folyik, hogy fel tudja a bank mérni, hogy adott esetben mekkora kockázatot vállal.

 

  
Iktatva: Citibank, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752