0

Használt lakáshitel kalkulátor

Használt lakáshitel igényléséhez is jól jön egy pontos lakáshitel kalkulátor, mellyel ki tudjuk számolni, hogy mekkora összegre van szükségünk a vágyott használt lakás megvásárlásának eléréséhez. Elég ha beütjük a megfelelő helyre, hogy mekkora összegre van szükségünk, mennyibe kerül a lakás. Ha szeretnénk tudni, hogy hány évig kell törleszteni, akkor beírjuk az általunk vállalt havi törlesztő részletet és a hitel összegét.

A lakáshitel kalkulátor használt lakás árának kikalkulálásához is megfelelő. Ha használt lakást szeretnénk vásárolni, akkor jó tudnunk, hogy mivel a lakáshitel jelzáloghitel is egyben, így nagy valószínűséggel arra a használt lakásra is rá lesz terhelve amelyet meg fogunk vásárolni. Erre külön egy jelzálog szerződés fog készülni a lakáshitel szerződésen kívül.

Használt lakást is vehetünk a lakáshitelből

Használt lakást is vehetünk a lakáshitelből

A használt lakást akár befektetésnek is jó megvásárolni, ugyanis olcsóbb azt felújítani, mint egy teljesen új lakást vásárolni. Ugyanis a felújítás, modernizálás és korszerűsítés is lakáscélú költekezésnek számít, így a lakáshitel összegét arra is fordíthatjuk. A felújításból összegyűlt számlákat azonban jól el kell tennünk, hiszen a hatóságok még évekig ellenőrizhetik azokat.

A használt lakáshitel kalkulátort tehát érdemes nem csak a használt lakás árával, hanem annak felújításának költségével is kitölteni, így megkaphatjuk a végleges összeget ami elegendő ahhoz, hogy egy szép lakást vegyünk magunknak, de mégse kelljen több millióval több lakáshitel felvenni, hogy teljesen új lakást vásároljunk.

  
Iktatva: Felújítás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752