1

K&H Bank lakáshitel

K&H Bank lakáshitel több formában is igényelhető. A K&H Bank lakáshitelei elég sokrétű felhasználásukat és fajtájukat tekintve. A K&H ingatlanfedezetű zöldhitel azoknak ajánlott, akik olyan lakáscélú beruházás végrehajtásában gondolkoznak, melyek energia megtakarítást eredményeznek. Ezen hitel törlesztő részlete kedvező kamatozással érhető el, a THM (Teljes hiteldíj mutató) 7,9%-9,8%.

A K&H Bank üzleti feltételű lakáshitel törlesztő részlete akár csökkenthető, azzal, hogy különböző kamatkedvezményeket kapunk. Kamatkedvezményt lakáshitel igénylésekor még akkor kapható, ha a legalább minimálbért elérő munkabér a K&H Bankos folyószámlára van utalva. K&H Bankos lakásbiztosítást és vagy életbiztosítást is kötünk. A kamatkedvezmények összevonhatóak! Az értékbecslési díj, szerződéskötési díj, tulajdoni lap lekérdezési díj és a térképmásolati díjat is elengedik.

Lakáshitel és a zöldenergia együtt a K&H-nál kamatkedvezményt ér!

Lakáshitel és a zöldenergia együtt a K&H-nál kamatkedvezményt ér!

K&H lakáshitel állami támogatással is igényelhető. Felhasználhatjuk új lakás vásárlására, új lakás építésére, használt lakás vásárlására, és használt lakás korszerűsítésére. Új lakás vásárlására vagy építése esetén minimum 1 millió forint, maximum 15 millió forint kérhető, használt lakás vásárlására vagy korszerűsítésére is minimum 1 millió forint, de maximum 10 millió forintot kérhetünk.

A kamattámogatott lakáshitel minimum futamideje 1 év, maximum 35 év lehet.  Az állami kamattámogatás mértéke több mindentől függ: 0-2 gyermek esetén a referenciakamat 60%-a, 3 vagy több gyermek esetén 70%-a, új lakás építése vagy vásárlása esetén. Azonban a lakáshitel futamidejéből maximum 5 év lehet a támogatott időszak.

  
Iktatva: K&H, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "K&H Bank lakáshitel"

  1. Kerekes Zoltánné szerint:

    Üdvözlöm.Érdeklődni szeretnék olyan lakáshitelről,amelyet a férjem egyedül is igényelhet,ugyanis én aktív baros vagyok ezért mindenhol elutasítanak minket.Három kiskorú gyermekünk van mindketten 32 évesek vagyunk.Férjem keresete 250-300000 ft között van 7 éve folyamatos a munkaviszonya.A ház amit kinéztünk egy tízszer tizes kocka épület a tulaj 8 milliót kér érte.Önerőnk nincs de ha kell kezest tudunk biztosítani.Kérem ha tud segíteni akkor értesítsen a 06202338765 telefonszámon vagy a fent megadott email címen.előre is köszönöm.Tisztelettel Kerekes Zoltánné

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752