0

Lakáscélú forinthitel kalkulátor – egyszerű használat!

Lakáscélú forinthitel kalkulátor használatának célja, hogy megtudja a lakáshitel igénylő, hogy mire számíthat, még mielőtt bemenne a fiókba érdeklődni. A lakáshitel kalkulátorok elérhetőek a bankok weboldalain, az egyik egy letöltős Excel, a másik egy szimpla webes felület, amit csak ki kell a megfelelő adatokkal pár pillanat alatt tölteni.

Ezek a legegyszerűbb kalkulátorok, melyek általában egy csúszka segítségével megmutatják, hogy adott hitelösszegnek, adott futamidő mellett mennyi lesz a törlesztő részlete. Nyilván egy komolyabb kalkulátor esetén, melyek általában a letölthető táblázatok szoktak lenni, azokból már jóval több adatot lehet kinyerni, többek között azt, hogy egy alapkamat változás milyen hatással van a havi törlesztő részletre.

Lakáshitel kalkuláció otthon, egyszerűen

Lakáshitel kalkuláció otthon, egyszerűen

Esetleg azt, hogy a rendszeres havi fix bevételeink nagysága mennyivel növeli, vagy épp csökkenti az esélyeinket egy komolyabb összegű lakáshitel felvételére. A lényege a kalkulátoroknak, hogy mi magunk otthon ki tudjuk számítani, hogy hány évig fizessük, mekkora összeget kell havonta fizetni a lakáshitelre, és egyáltalán mi az a maximum összeg amit felvehetünk.

Ezek után akár egy webes felületen, még a kalkuláció végén elküldhet egy igényt a bank felé, hogy egy előzetes telefonos hitelbírálatot kérjen, vagy időpontot kérheti a fiókba, hogy készüljön egy komolyabb fióki kalkuláció is, hiszen az otthon használatos lakáshitel kalkulátorok csak tájékoztató jellegű adatokat szolgáltatnak.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752