0

Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!

Lakáscélú hitel igénylése szinte mindegyik bankban lehetséges, és ha a kötelező kritériumoknak megfelelünk, akkor nagyjából 4-6 héten belül a pénzünknél is lehetünk. A lakáshitellel már rendelkezőknek pedig azért fontos a lakáscélú hitel cafeteria, mert miután igényelték, jóval megkönnyebbedik az életük.

Az új béren kívüli juttatás lényege ugyanis, hogy a lakáshitellel rendelkező munkavállalók részére a kormány 2013 éves végén egy új rendeletet hozott, mi által a cafeteria kereten belül a munkaadó az igénylő lakáshitelére befizetést eszközölhet. Magyarán pl. az eddig kapott Erzsébet utalvány helyett  az igénylő a lakáshitelére kap utalást a munkahelyétől.

Akárhogy is számolunk, a lakáshitel cafeteriával csak jobban járhatunk!

Akárhogy is számolunk, a lakáshitel cafeteriával csak jobban járhatunk!

Ezzel a dolgozónak egyrészt nem kell azzal foglalkoznia, hogy ott költse el a cafeteriát, amit kap, másrészt pedig minden hónapban kevesebb lakáshitel törlesztő részletet kell fizetnie. Ezzel dupla előnyhöz is juthat. A legfontosabb azonban, hogy mindenféle cafeteriától különbözően a lakáscélú hitelre fordítható cafeteria teljes egészében adó és járulékmentes! Ez azt jelenti, hogysem a munkaadónak, sem a dolgozónak nem kell ez után járulékot és adót fizetnie.

Várhatóan ezen év nyarától fogják nagyon sokan igényelni ezt a lehetőséget, hiszen jól jár ő is, és a munkaadója is ezzel a nagyszerű kedveszményes választással. A cafeteria bevezetésétől független azonban jó tudni, hogy a lakáshitel szerződés ezzel nem változik meg, a határidőt így is be kell tartani, és az éppen aktuális törlesztő részletnek minden be kell időben érkeznie!

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752