0

Lakáscélú hitel kalkulátor – ingyen!

Lakáscélú hitel kalkulátor használata igen egyszerű, és ráadásul minden hitelintézet, és bank weboldalán megtalálható, és ingyenesen használható, még a letölthető verzió is. De mi is ez a lakáshitel kalkulátor? Aki már igényelt lakáshitelt, biztos tudja, hogy az igénylés menetének egyik eleme, hogy egy kalkuláció készül a bank által összegyűjtött, az ügyfél által leadott adatokból, mely alapján meg fogják határozni az adott lakáshitel konstrukció elemeit.

Ezt a kalkulációt a bankban a háttérosztályon végzik el, de a bank fiókjaiban is az ügyintéző is mindig tudott egy körülbelüli kalkulációt készíteni, és megmondani, hogy az adott lakáshitel termék jellemzői, és a mi anyagi helyzetünk alapján milyen lakáshitel konstrukcióra számíthatunk.

Lakáscélú hitel kalkulátor - ingyen, az otthoni gépünkre is!

Lakáscélú hitel kalkulátor – ingyen, az otthoni gépünkre is!

A bankban el fogják mondani, hogy milyen dokumentumok kellene az igényléshez, többek között kell egy jövedelemigazolás a munkahelyünkről, hogy lássa a bank, hogy mekkora a bevételünk, és elkér a bank egy bankszámlakivonatot is arra, hogy lássa, hogy mekkora a havi rendszeres jóváírás a folyószámlánkon, mintegy igazolva a jövedelemigazolást is.

A lakáshitel igénylő hiánytalan kitöltése és leadása után a bank kiküld még egy ingatlan értékbecslőt is, hogy a jelzálognak szánt ingatlan értékét megvizsgálja, és a bank tudtára hozza. Ezen anyagi adatokból derül ki, hogy mekkora lakáshitelt vehetünk fel, mekkora lesz a havi törlesztő részlet, és hány évig kell majd fizetnünk a lakáshitelt. A lakáshitel kalkulátor letöltése után mi is otthon felvihetjük ezeket az adatokat, és egy hozzávetőleges képet fogunk kapni a lehetőségeinkről.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752