0

Lakáshitel akciók

Lakáshitel akciókat szinten minden nagyobb bankban láthatunk, igyekszenek a leendő lakáshitel felvevőket magukhoz csábítani, azonban nem szabad elhamarkodottan dönteni, fontos, hogy jól körülnézzünk alaposan mindegyik pénzintézetnél, és a számunkra legmegfelelőbbet kiválasztani. ha egy jól megválogatott konstrukciót találunk, akkor azzal havi szinten tízezreket is megspórolhatunk az alacsony törlesztőrészlet által.

Nagyon fontos, hogy minden banknál világosan lássuk a szerződési feltételeket és a konstrukciók apró betűs részleteit is. Ne hagyjuk magunkat átverni, olvassunk el mindent. Akciós lakáshitelt kizárólag lakáscélú költekezésre fordíthatjuk, ilyen lehet a használt , vagy új lakás vásárlása, lakóház, nyaraló, vagy üdülő építése, felújítása, modernizálása, illetve korszerűsítése. A lakáshitel akciót érdemes mindig kivárni, hogy a lehető legjobban járjunk.

Lakáshitelt akciósan is kifoghatjuk

Lakáshitelt akciósan is kifoghatjuk

Az akciós lakáshitelek közül úgy érdemes válogatni, hogy ha előre tudjuk, hogy mit szeretnénk, mit várunk az akciótól. Hiszen több lehetőség is van. Az egyik az az, hogy a lakáshitel felvételét könnyítik meg a bankok, és a lakáshitel felvétele szinte ingyen van, mert az igénylése, folyósítási díjat, a takarnet lekérdezést, és az ingatlan értékbecslő díját. Ha szerencsénk van, akkor további költségeket is elengednek, mint például a számlavezetési díjat egy bizonyos időszakra.

A felsoroltak több százezer forint spórolást is jelenthetnek egy konstrukcióban. A másik amit még tehetünk, hogy, a lakáshitel felvételt kifizetjük, de a bank nyitott arra, is, hogy ez esetben kamattámogatást nyújtson, ha pl. leszerződünk velük havi legalább 2 csoportos beszedési megbízásra. Így ezzel persze nem százezreket spórolunk, de az alacsonyabb kamat miatt a lakáshitel törlesztő részlete is kisebb lesz, így havonta spórolunk kisebb összegeket.

 

 

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752