0

Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel

Lakáshitel budapesti Pest megyei ingatlanok esetén kiemelt jövedelemmel igényelhető, ha az ingatlan értéke meghaladja azt az értéket, melyet a bank előír a tulajdonosok részére. Nem csak Budapesten és Pest megyében lehet kiemelt jövedelemmel kedvezőbb konstrukciójú lakáshitelt igényelni, de tény, hogy Pest megye és Budapest az a terület, ahol az ingatlanoknak mindig is magasabb volt az értéke a vidéken található ingatlanokéhoz képest.

Ezen a területen az ingatlanok értékállóbbak is, a többi területhez viszonyítva, ezért szívesebben jegyeznek be a bankok ezekre az ingatlanokra 80%-os forgalmi értékre jelzálog alapú lakáshiteleket. Ezt még tetézi, hogy ha valamelyik igénylő kiemelt jövedelemmel rendelkezik, azaz az átlagnál jóval magasabb a havi rendszeres bevétele (jövedelme), akkor a bankok még kedvezőbb konstrukciót tudnak számára adni, mivel a lakáshitel igénylésének bírálatánál ők kisebb kockázatot fognak jelenteni a bank szempontjából.

Magas összegű lakáshitelhez kiemelt ügyintézés is jár

Magas összegű lakáshitelhez kiemelt ügyintézés is jár

A Pest megyei és azon belül budapesti ingatlanok közül is a legértékesebbek továbbra is az első, az ötödik, a hatodik, és a tizenkettedik kerületekben találhatóak, ezeknek az értéke szinten legendásan régóta magas, és tartják is az értéküket évtizedek óta. Ezért is jelent ez a bankok részére egyfajta biztosítékot, hogy ide bátran bejegyezhetnek kellő jelzálogot.

A lakáshitel igénylése kiemelt jövedelemmel és budapesti magas értékű ingatlannak akár gyorsabb is lehet, mert több bankban is elérhető egy úgynevezett elsőbbségi vagy privát ügyintézés ezen ügyfelek részére. Így a lakáshitel igénylése akár 3-4 hét alatt is megvan, a folyósítással együtt. A kiemelt ügyfeleknek általában külön ügyintéző is jár, és az ügymenet is gyorsítottan megy. Általában ezek az ügyletek kiemeltnek vannak nyilvánítva, és a hitelösszeg is jóval magasabb a megszokottnál.

 

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752