0

Lakáshitel centrum

Lakáshitel centrum Magyarország több pontján is található. A lakáshitel centrum általában egy gyűjtőneve a lakáshitelt kibocsájtó bankok, pénzintézetek fiókjainak, melyekbe befáradva lakáshitel igényelhető. Amennyiben elhatározzuk, hogy lakáshitel veszünk fel, alaposan utána kell néznünk, hogy azt hol és milyen kondíciókkal, és kockázatokkal tehetjük meg.

Mielőtt döntenénk, mindenképpen érdemes otthon kikalkulálni a pénzintézetek weboldalain, hogy nagyjából mekkora összegre számíthatunk, milyen havi törlesztő részlettel és milyen hosszúságú futamidővel. Amennyiben ez megtörtént nézzünk utána, hogy milyen lakáshitel centrumokban találhatjuk meg a felvenni kívánt összeget, és nézzük át a telefonos és email-es elérhetőségeit. 

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztessünk időpontot!

Lakáshitel centrumok általában nagyobb, magasabb lélekszámú városokban találhatóak. Érdemes Velük telefonon felvenni a kapcsolatot mielőtt befáradunk. Ez több okból is fontos tényező. Az egyik, hogy időpontot tudjunk kérni és ne feleslegesen menjünk be a fiókba, a másik, hogy ha időpontot előre leegyeztetünk, akkor a bank igyekszik a leghozzáértőbb kollégához irányítani a bejelentkezett leendő ügyfelet.

Ha már a lakáshitel centrummal előre leegyeztetett időpontban megyünk, akkor várhatóan az ügyintézés ideje is lecsökken, hiszen nagy valószínűséggel várni már nem kell az ügyintézőre, azonnal mehetünk hozzá, vár bennünket. Amennyiben telefonon már egyeztettünk a lakáshitel centrummal előzetesen, úgy érdemes azt is leegyeztetni, hogy milyen papírokat, dokumentumokat, személyes iratokat kell magunkkal vinnünk, így leegyszerűsítjük és felgyorsíthatjuk a lakáshitel igénylés egyik leghosszabb részét.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752