0

Lakáshitel kalkulátor összehasonlítás – használjuk az egyszerűbbet!

Lakáshitel kalkulátor összehasonlítás nem nehéz, hiszen alapvetően két fajta lakáshitel kalkulátort lehet elérni. A bankok és egyéb pénzintézetek abból a célból, hogy leendő ügyfeleik egy szélesebb képet kapjanak a felveendő hitelről, elkezdték alkalmazni a lakáshitel kalkulátorokat.

Ilyen kalkulátorokat a bankok már régóta használnak, hiszen ezek segítségével kaphatnak egy szélesebb perspektívájú képet arról a személyről, aki a hitelt igényelte. Fontos felmérni az igénylő anyagi helyzetét, és vagyonvizsgálatot kell csinálni, mert ha ezeket a bankok kihagyják, akkor nem lesz viszonyítási alapuk, nem tudnak rendesen kamatot és kamat felárat számolni az adott ügyletre.

Lakáshitel kalkulátor összehasonlítás - használjuk az egyszerűbbet!

Lakáshitel kalkulátor összehasonlítás – használjuk az egyszerűbbet!

A lakáshitel kalkulátorból, mint az elején írva van két félét lehet használni: az egyik faja a webes felületű lakáshitel kalkulátor, melyet ott azonnal fel lehet adatokkal tölteni. Ezek hol egyszerűbb, hol bonyolultabb kalkulátorok. Van olyan amelynél csak egy csúszkát kell elhúzni a hitelösszeggel, van amelyiknél többet kell kitölteni.

A másik verzió a táblázatos fajta, melyet csak le kell tölteni. Ha letöltöttük, akkor ki kell tölteni általában igen sok adattal, hiszen a letöltős kalkulátor sokkal  részletesebb, azonban önmagát nem tudja frissíteni, úgyhogy az online verzió ebből a szempontból előnyösebb. Ebből minden újat kell letölteni. Na sajnáljuk az időt ezen kalkulátorok használatára, saját magunknak segítjük ha letöltjük.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752