0

Lakáshitel kalkulátor összes bank

Lakáshitel kalkulátor majdnem az összes bankban elérhető vagy letölthető. Segítségükkel a ki tudjuk számolni, hogy mekkora lakáshitelt szeretnénk felvenni, és milyen kondíciókkal tehetjük ezt meg. Kiszámolhatjuk vele a lakáshitel törlesztő részletét, és a futamidőt is. Bizonyos adatokat át tudunk írni a kalkulátorban, hogy jobban testre tudjuk szabni.

Ilyen lehet a lakáshitel kamata, vagy akár a teljes hiteldíj mutató (THM), mely nagyban befolyásolhatja a lakáshitel felvétel költségét és a lakáshitel szinte minden kondícióját. bizonyos bankok bizonyos lakáshitel kalkulátorainak segítségével felkészülhetünk akár egy jövőbeni kamatemelésre is. Hiszen be van állítva, hogy ha a kamatot pl. egy százalékkal megemeljük, akkor mennyivel fog a törlesztő részletünk is nőni, de beállíthatjuk úgy is, hogy a kamatnövekedéssel a futamidő nőjön.

Lakáshitel kalkulációt az összes bankban készítenek

Lakáshitel kalkulációt az összes bankban készítenek

Az összes bank lakáshitel kalkulátorának nagyon fontos eleme a banki költségek nagysága is, hiszen ez nagyban befolyásolhatja mind a futamidőt, mind a törlesztő részletet is akkor, ha lakáshitel felvétel költségeit nem rögtön a legelején fizetjük ki egy összegben. A bankok kalkulátori nem nyújtanak számunkra teljes felvilágosítást, éppen ezért be kell menni a fiókba is ahhoz, hogy teljes körű tájékoztatást kapjuk az adott bank minden lakáshitel érintő kondícióiról.

Kamattámogatott lakáshitel felvételére lehet jogosult az az igénylő akinek legalább egy gyermeke van, így a jobb lakáshitel kalkulátorokba már azt az adatot is fel lehet vinni, és így ki tudja dobni a kalkuláció, hogy adott gyermekek esetén mennyivel csökkent a törlesztő részlet.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752