0

Lakáshitel pedagógusoknak: van valamilyen kedvezményes lehetőségük?

Előbb- utóbb mindenkinél elérkezik az az idő, mikor már nem albérletre, hanem saját házra vágyik. Azok, akinek van munkahelyük szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen a bank őket könnyebben hitelképesnek nyilvánítja, sőt a közalkalmazottak még abban a szerencsés helyzetben is vannak, hogy a bankoknál bizony kedvezményeket is igénybe vehetnek lakáshitel igényléskor. A közalkalmazottakhoz a pedagógusok is hozzá tartoznak.

Lakáshitel pedagógusoknak: van valamilyen kedvezményes lehetőségük?

Lakáshitel pedagógusoknak: van valamilyen kedvezményes lehetőségük?

Lakáshitel esetén a pedagógusoknak milyen kedvezményes lehetőségeik vannak? Abban az esetben, ha Ön pedagógus, és lakáshitelt igényel, kedvezőbb kamatozásra is számíthat akár, valamint előnyösebben értékelik a rendszeres havi jövedelmüket is. Nem csak kamattámogatás lehetséges azonban a pedagógusoknak, de akár hosszabb futamidőt is kaphatnak, így egészen alacsony havi törlesztő részletük is lehet majd.

Mi kell ahhoz, hogy egy pedagógus is igénybe vehesse ezt a közalkalmazotti lakáshitel támogatást? Fontos, hogy az életkora megfeleljen az igénylési feltételekben megszabottnak, rendelkezzen önerővel, valamint az is nélkülözhetetlen, hogy munkaviszonyban álljon az igényléskor.

Azok a pedagógusok tehát, akik lakás vásárlás előtt állnak, és ezt hitel nélkül nem tudnák kivitelezni, jó ha alaposan utána járnak, milyen kedvezményekkel igényelhetnék meg a bankoknál a lakáshitelüket. Amennyiben bármi kérdésük lenne, keressenek fel vagy egy szakembert, vagy a bank munkatársait, hiszen a legnaprakészebb és egyben legbiztosabb információkat ők tudják majd nyújtani.

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752