0

Lakáshitelek egy helyen

Lakáshitelek egy helyen megtalálhatóak itt a weboldalon. Nagyon sokféle témában széles körben érhető el minden információ, amely a lakáshitelek felvételéhez szükségesek lehetnek. Vannak olyan lakáshitelek ahol minden pénzintézet a legszigorúbban jár el: szükség van önerőre, jelzálogként akár több ingatlanra, legalább két magas fizetésre, sőt, akár pótfedezetre is.

Azonban előfordul olyan bank is, aki nem viselkedik nagyon szigorúan, de inkább kisebb összegű lakáshiteleket engedélyez és igyekszik rendben tartani a saját portfolióját. Egyes esetekben nincs önerőre szükség, vagy elég csak akár minimálbér nagyságú havi fix jövedelem. Minden lakáshitel igénylés más és más, nincs két egyforma ügylet, de elmondható, hogy többségében a lakáshitel igényléseket rendben befogadják és folyósítják.

Lakáshitelek felújításra és bővítésre is felvehetőek

Lakáshitelek felújításra és bővítésre is felvehetőek

Nem érdemes egyetlen lakáshitel igénylőnek sem csalni, ugyanis a bank különböző állami hatóságokon, vagy szervezetesen keresztül leellenőrizteti azokat az adatokat melyeket magunktól adtunk meg, és nem volt hozzá szükség különböző igazolásokra. A lakáshitel tartozások száma is a válság beköszöntével megemelkedett, de mára, 2013-ra már nagyjából az elviselhető mércét tartja.

Ha bármiféle gond adódik a lakáshitellel, akkor ezen az oldalon arra is talál magának információt aki szeretni, fontos tanácsok olvashatók behajtásról, végrehajtásról, felszólításról és különböző eljárásokról. Érdemes körbe böngészni és a számunka legfontosabb információkat összegyűjteni lakáshitel-kalkulátorok ügyében is. Nagyon sok hasznos információ lakáshitelekről egy helyen, itt naponta olvasható.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Önerő, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752