0

Lakásvásárlási hitelek gyorsan

Lakásvásárlási hitelek gyorsan akkor igényelhetők, ha a lakáshitel igénylő tisztában van azzal, hogy milyen dokumentumokra és okmányokra van ahhoz szükség, hogy az igénylő lapot be tudja egyáltalán adni. Nagyon sok múlik azon, hogy a leadott papírok mennyisége és minősége mennyire van köszönőviszonyban a bank elvárásaival.

Nagyon sok lakáshitel igénylés csúszik amiatt mert a bank hiánypótlást kér be, mivel az ügyfél elfelejtette valamelyik papírt leadni, vagy mert lejárt. Nagyon fontos, hogy ha az arcképes igazolványt úgy adjuk le fénymásolásra, hogy az érvényes, valamint még messze van a lejárattól.

Lakáshitel akár 3 héten belül

Lakáshitel akár 3 héten belül

Sok ügylet csúszik amiatt, mert az igazolvány az igénylés idején lejár, és újat kell bekérni. Az alsó hangon egy hónap plusz, mire újat kapunk. Alapesetben a lakáshitel igénylése 5-6 hét. Az adóhivataltól a nullás igazolás, a földhivataltól a papír arról, hogy bejegyezve más jelzálog is több hét is lehet akár mire megkapjuk. Tehát, ha mindenből felkészülünk, akkor gyorsíthatunk akár heteket is a lakáshitel igénylésén.

Ha már leadtuk magát az igénylő lapot, a bank kiküldi az ingatlan értékbecslőt, hogy felmérje a lakás vagy ház értékét. Az erről készült beszámolót a banknak leadja, és elkészül a lakáshitel szerződés tervezete. Ezt az ügyfél átnézheti, és ha rendben találja, akkor aláírhatja közjegyző előtt, a többi lakáshitelben szereplővel együtt.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752