0

Lakásvásárlási hitelkalkulátor – hogyan használjam?

lakásvásárlási hitelkalkulátor kitöltésével megtudhatjuk, a lakáshitelünk minden olyan részletét, amiért amúgy a bankfiókba mennénk. alapesetben a lakáshitel kalkulátorok mellett egy telefonszámot is találunk, vagy egy olyan online felületet, melyet kitöltve visszahívást kérhetünk a banktól. Vagy kitöltjük a felületet, vagy a lakáshitel kalkulátor néhány elemét felvíve beküldhetjük a lakáshitel igényünket, és ugyan úgy visszahívást kérhetünk.

Ez esetben általában 48 órán belül, de már általában másnap a banktól fel fognak bennünket hívni, és az általunk megadott adatok alapján egy előzetes kalkulációt kérhetünk. A telefonban is segítőkészek, és itt nem csak egy előkalkulációt kérhetünk, hanem akár egy időpontot is egyeztethetünk egy füst alatt a telefonos ügyintézővel, aki akár másnapra foglal nekünk egy lakáshiteles kollégánál időpontot, a további ügyintézésre.

Telefonon is kérhetünk kalkulációt a lakáshitelre

Telefonon is kérhetünk kalkulációt a lakáshitelre

Ha nem szeretnénk telefonálgatni, de még be sem mennénk a fiókba, akkor legjobb ha otthonról, egyszerűen, kényelmesen kiszámoljuk mi magunk, hogy mire számíthatunk a hitel felvételekor. A lakáshitel kalkulátort nagyon egyszerű kitölteni, elég csak felvinni a hitelösszeget, és a futamidőt, és megtudjuk, hogy mekkora lehet a lakáshitel törlesztő részlete.

Ha viszont azt szeretnénk tudni, hogy hány hónapig kell majd a lakáshitelt fizetni, akkor írjuk be, hogy mekkora havi törlesztést tudunk vállalni, valamint a hitelösszeget írjuk be. Nagyon fontos, hogy a kitölthető webes felületű, vagy a letölthető Excel alapú lakáshitel kalkulátorok csak tájékoztató jellegű adatokat adnak.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752