0

Legjobb lakáshitel kalkulátor

Legjobb lakáshitel kalkulátor online érhető el, méghozzá kétféle. Az egyik egy táblázat alapú Excel. Ha letöltöttük az Excel file kalkulátort, akkor nincs más dolgunk, mint a megfelelő adatokkal kitölteni. A kalkulátorba fel kell vinni a rendszeres havi jövedelmünket, a jelzálogként szereplő ingatlan értékét, és a hitelösszeget, majd a végén megkapjuk, hogy mennyi lesz a havi törlesztő részletünk.

Természetesen ezek variálhatóak, így kiszámíthatjuk a hitelösszeget és a futamidőt is. Az Excel-táblázat megoldás azért ésszerűbb, mert az adatokat utána magunktól, az internet használata nélkül tudjuk változtatni, módosítani. a másik online verzió, mely nem letölthető pedig annyiban jobb az Excelnél, hogy ugyan nem lehet letölteni, de nem szükséges figyelni, hogy van-e újabb verziója, hiszen mindig értelemszerűen a legfrissebb verzióval dolgozhatunk.

Legjobb lakáshitel kalkulátor a táblázatos verzió

Legjobb lakáshitel kalkulátor a táblázatos verzió

Erről a bankok kezeskednek. Ezzel elérhetővé válik, hogy otthonról, kényelmesen számolgassunk. A kalkulátorral kiszámíthatjuk, hogy mennyi lesz a havi törlesztő részletünk, vagy azt, hogy mennyi ideig kell majd a lakáshitel összegét törlesztenünk, illetve még azt is kikalkulálhatjuk, hogy egyáltalán mekkora összeget vehetünk fel a megadott havi rendszeres bevétel, és a jelzálog minősége alapján.

Fontos megjegyezni, hogy a lakáshitel kalkulátor egy tájékoztató jellegű adattal tájékoztat csak, a végleges kalkulációt a bank szakemberei végzik majd el. Természetesen a bankban az ügyintézők egy belső profi, szakmai anyaggal és kalkulátorral fognak dolgozni, amit mi használhatunk az csak tájékoztató jellegű adatok szolgáltatására készült.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752