0

MKB Bank lakáshitel

Az MKB Bank lakáshitel felvétele esetén az alsó összeghatár kétmillió forint, felső határa pedig az ingatlan biztosíték értékének 80%-a, ha forintban van az ingatlan fedezet bejegyezve. Amennyiben euróban van a biztosíték bejegyezve, úgy 60%, ha svájci frankban, vagy egyéb devizában, akkor csak 45%. Azonban a lakáshitel összegét az is befolyásolhatja, hogy a hitel bírálat alatt a leendő adós milyen besorolást kapott.

Az MKB BANK lakáshitel minimum 2 évre, maximum 35 éves futamidőre igényelhető, a hitel kamatperiódusa lehet három, vagy tizenkét havi is, mely azt jelenti, hogyha a hármat válasszuk, akár három havonta, ha a tizenkettőt, akkor évente van kamat felül bírálat, mely növelheti, vagy adott esetben csökkentheti a törlesztő részletet, ezt azonban rengeteg gazadási esemény módosíthatja, így nem lehet előre tudni milyen irányban fog módosulni a kamat, akár maradhat is több évig ugyan annyi.

Lakáshitel forintalapon

Lakáshitel forintalapon

A lakáshitel felhasználása lehet használt vagy új lakás vásárlása, használt ház vásárlása vagy új ház építése,  illetve meglévő ingatlan korszerűsítése, felújítása, bővítése. MKB Bankos lakáshitel kizárólag, Forintalapon igényelhető, tehát nem kell árfolyam-ingadozástól tartanunk, úgy, mint a devizahitelek esetében.

Ha az MKB Bank lakáshitel felvétele mellett döntünk, akkor bizonyos esetben egyedi, kedvezményesebb elbírálást kaphatunk amennyiben az MKB Bank által vezetett folyószámlával rendelkezünk, valamint munkabérünk, vagy egyéb rendszeres havi bevételünk (pl. nyugdíj) erre érkezik, mely legalább ötvenezer forinttal több, mint a kikalkulált törlesztő részletünk, havi rendszerességgel legalább háromszor használjuk MKB Bankos bankkártyánkat, és legalább két csoportos beszedési megbízást kötünk.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, MKB Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752