0

OTP lakáshitelek

OTP lakáshitelek többféleképpen is igényelhetőek. Köszönhetően az egyre modernizálódó rendszereknek, már nem kötelező egy gyors lakáshitel kalkulációért a bankba fáradnunk egyenesen a fiókba, hanem kérhetünk akár telefonos visszahívást is, elég ha megadjuk egy internetes felületen, hogy pontosan mi érdekel bennünket és megspóroljuk még a telefonköltséget is.

Az OTP Bank lakáshitelt felvehetjük új vagy használt lakás vagy ház vásárlása illetve építésére, már meglevő lakás vagy ház építésére, valamint új és régi lakás vagy ház felújítására, korszerűsítésére, és modernizálására is. Az igényelt lakáshitel összege minimum 1 millió, maximum 50 millió forint lehet, de ez a lakáshitel igénylő havi fix bevételeinek függvénye, amely a hitel bírálata alatt fog kiderülni.

OTP lakáshitelből házat is vehetünk

OTP lakáshitelből házat is vehetünk

A OTP Bank a lakáshitel felvétele esetén nem számít fel kezelési költséget és mivel arra a számlára kell a lakáshitel összegét kapnunk, melyet direkt erre a célra. az OTP Banknál nyitottunk meg, és a jövedelmünk is ide fog érkezni, akkor kamatkedvezményt kaphatunk. Ezt a kedvezmény még tovább tudjuk azzal növelni, ha havi szinten legalább két csoportos beszedési megbízásra kötünk szerződést a bankkal.

Általában elvárás, hogy vezetékes telefonal rendelkezzen az igénylő. Bár napjainkban ez elég ritka már. A lakáshitel törlesztését csak OTP Bankos számláról engedik. A lakáshitel annuitásos, azaz minden hónapban fizetni kell a havi törlesztő részletet, melyet sokszor már adott hónap 5. napja előtt már elkérnek, mely egy elég szigorú feltételnek számít manapság, amikor a fizetések folyósításának törvényi határideje minden hónap 10.-e.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, OTP, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752