Hírek korszerűsítés és Első lakáshitel témában

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre is igényelhető. Ha már meglévő lakásunkat, vagy házunkat szeretnénk bővíteni, akkor is részt vehetünk az állam által támogatott lakáshitel programban. Az állam a bankokon át közvetve a lakáshitelünk kamatát segíti, csökkenti. A lakáshitelt minden esetben csakis lakáscélra lehet felhasználni. A bővítés is az, tehát egy-egy újabb szobával,… Tovább: Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!»

Lakáshitel korszerűsítésre

Lakáshitel korszerűsítésre

Lakáshitel korszerűsítésre is igényelhető, ha szeretnénk felújítani, korszerűsíteni, vagy kicsit modernizálni már meglévő lakásunkat, házunkat, vagy a nyaralónkat. Ha szeretnénk esetleg bővíteni az ingatlant, akkor arra is fel lehet venni a lakáshitelt, a lényeg, hogy a lakáshitelből való költekezés lakáscélú legyen. A korszerűsítés lehet a fűtés cseréje kazánról gázra, lehet… Tovább: Lakáshitel korszerűsítésre»

Mi a lakáshitel?

Mi a lakáshitel?

Mi is a lakáshitel? A lakáshitel egy olyan annuitásos hitelezési forma, melynek összegét kizárólag lakásra lehet fordítani. Részletesebben vizsgálva természetesen senkit se tévesszen meg a lakáshitel elnevezése, hiszen nem csak lakást vehetünk belőle, hanem házat, nyaralót, vagy bármilyen lakóingatlant. Ezen felül a lakáshitel nem csak lakás vásárlására, hanem a lakás… Tovább: Mi a lakáshitel?»

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre

Támogatott lakáshitel korszerűsítésre is igényelhető. Ha lakáshitelt igénylünk, akkor több féle módon felhasználhatjuk, hiszen nem csak lakásvásárlási célra költhető. A lakáshitel összegéből használt lakásunkat vagy házunkat felújíthatjuk, korszerűsíthetjük, modernizálhatjuk. A lényeg, hogy a lakás vagy a ház értékének, a felújítás után magasabbnak kell lennie. A felújítás lehet festés, mázolás, közműfelújítás,… Tovább: Támogatott lakáshitel korszerűsítésre»

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre

Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre is felvehető, nem csak lakás vásárlására. Azonban attól függetlenül, hogy lakást veszünk vagy újítunk fel, a lakáshitel felvétel kondíciói szinte teljesen azonosak. Annyiban lehet eltérés, hogy felújításra, bővítésre nem feltétlenül kell olyan magas hitelösszeget felvennünk mintha lakás vásárlásába fognánk. Lakáshitel felvételénél jelzáloghitelt kaphatunk, akkor is, ha… Tovább: Lakáshitel korszerűsítésre és bővítésre»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752