Hírek támogatás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

2014-ben a lakáshitelek törlesztésének támogatása adómentesen történhet. A magyar kormány a tavalyi év végén egy teljesen új cafeteria létrehozásáról döntött, mely alapjaiban változtathatja meg mind a lakáshitel törlesztési szokásainkat, mind a cafeteriához való viszonyunkat. Eddig a béren kívüli juttatások kimerültek egy készpénz helyettesítő eszközként, melyet alig várunk, hogy a boltban… Tovább: Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!»

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!

Lakáscélú hitel fizetéséhez munkáltatói támogatást lehet 2014-ben kérni. Az új, 2013 év végén hozott a cafeteriákat érintő rendelet által már nem csak a megszokott béren kívüli juttatásokat lehet igényelni. Eddig megszokhattuk, hogy étkezési csekkeket, SZÉP kártyát, üdülési csekket, sport vagy kultúra utalványt kapunk, vagy esetleg nyugdíj előtakarékossági számlát. A munkáltató… Tovább: Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!»

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

A munkáltató a dolgozóit ösztönözve több lehetőséget tarthat a kezében. Az egyik, ha fizetésemelést ad kisebb mértékben, a másik ha béren kívüli juttatást biztosít, valamelyest nagyobb mértékben. A béren kívüli juttatás eddig is lehetett többféle: az egyik cafeteria elem az üdülési csekk, vagy a kultúra, illetve sport utalvány volt, a… Tovább: Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!»

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor ugyan úgy elérhető vagy letölthető a bankok weboldaláról, mint a sima lakáshitel kalkulátorok. Az államilag támogatott lakáshitel lényege, hogy gyermekenként különböző mértékű kamatkedvezményt kaphatunk. Minél több gyermek él velünk együtt a családban, annál nagyon lehet a kedvezmény, mely havi szinten több tízezer forint megtakarítást is jelenthet…. Tovább: Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel támogatás

Lakáshitel támogatás

Lakáshitel támogatás több féle is létezik, a legismertebb most a kamattámogatott lakáshitel formája, melynél lakáshitel igénylésekor, a gyerekek számától és az ingatlan típusától függően a referencia kamaton túli piaci kamatból le lehet bizonyos százalékot faragni. Ezeket a kedvezményeket akár össze is lehet vonni, így akár 1-3% kamatot is nyerhetünk. Ha… Tovább: Lakáshitel támogatás»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752