0

Lakáshitel házasoknak – kamattámogatással

Lakáshitel felvétele házasoknak a legszerencsésebb és legkedvezőbb. Miért? Mert itt két jövedelem jön kapásból számításba. A lakáshitel felvétele számukra egyszerűbb és kedvezőbb, főleg akkor, ha gyermekük is van, vagy gyermeket terveznek. Az igénylés során a bank kérni fogja a jövedelemigazolásukat, és ki fog küldeni egy ingatlan értékbecslőt, hogy felméri a fedezetként szolgáló ingatlan értékét.

Amennyiben az igényléskor gyermeke is van a házaspárnak, úgy állami kamattámogatott lakáshitel felvételére is jogosultak lesznek, amely nem jelent mást, minthogy a lakáshitel kamatának bizonyos részét az állam vállalja át. A lakáshitel kamatát további mértékben lehet még csökkenteni, ha leszerződünk a bankkal legalább havonta két csoportos beszedési megbízással.

Lakáshitel felvétele házasoknak egyszerűbb

Lakáshitel felvétele házasoknak egyszerűbb

A lakáshitel kamata még úgy csökkenthető, hogy a bérünket is oda utaltatjuk, ahol a hitelt tervezzük felvenni, mert általában havi 250 vagy 300 ezer forintnak megfelelő nettó bér felett ez is jár. Ha ezeknek mind megfelelünk, akkor csak ki kell tölteni az igénylőlapot és várni kell a lakáshitel elbírálására.

A lakáshitel bírálatának eredményeképpen – mely később a havi törlesztő részletet is meg fogja mondani – kapunk a banktól egy szerződés tervezetet. Ha a tervezettel mindent rendben és pontosnak találunk, akkor aláírhatjuk azt. A lakáshitel folyósítása általában 2-3 hét, néha több, néha kevesebb, de általában ez a standard időintervallum. Amennyiben a lakáshitel összege megérkezett a számlánkra, máris rendelkezhetünk felette, de bizonyíthatóan csak lakáscélú felhasználásra költhetjük el a pénzt.

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Önerő, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752