0

Lakáshitel juttatás – az új cafeteria!

Egy teljesen új lakáshitel támogatás lett tavaly év végén bevezetve, méghozzá a lakáshitel cafeteria. A új juttatás lényege, hogy eltérően az előző, már régóta jól megszokott ételutalványoktól, és különböző üdülési csekkektől, egy nagyban eltérő lakáshitel támogatási rendszer lett bevezetve, melynek esetében a munkaáltató – ha a munkavállaló kéri akkor – a lakáshitelének egy részét mint cafeteriát is igényelheti.

Így néz ki: a munkavállaló a cafeteria igénylésekor nyilatkozik a cafeteria típusáról, mely ez esetben a lakáshitelének fizetése lesz a munkáltató által felkínált cafeteria kereten belül természetesen. Miután a munkavállaló ezt lenyilatkozta, a munkáltató következő hónaptól már tudja is az új juttatást a dolgozó lakáshitelének számlájára utalni.

Lakáshitel juttatás adómentesen!

Lakáshitel juttatás adómentesen!

Nagyon fontos tudni, hogy ennek az új béren kívüli juttatásnak nincs semmilyen járulékos költsége, valamint adó-, és járulékmentes! Ezen felül nem kell már az étkezési jegyekkel és különböző utalványokkal foglalkoznunk, és azon aggódnunk, hogy hol fogadják el és hol nem. Az új juttatással ezek a gondok eltűnnek, egész egyszerűen csak annyi történik, hogy a lakáshitelünkre havi szinten kevesebbet kell utalnunk.

A kormány az új erre vonatkozó rendeletét tavaly év végén hozta meg amikor sajnos már a dolgozók többsége lenyilatkozta a cafeteria következő évre vonatkozó típus igényét, de idén nyártól már lehet igényelni az új juttatást is!

  
Iktatva: Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752