0

Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?

A legtöbb ember akkor érzi magát talán a legnagyobb biztonságban, ha el tudja mondani magáról, hogy van egy saját otthona, ahova minden nehéz és stresszes nap után haza mehet. Sokan ezt csak lakáshitel igénylésével tudják elérni, hiszen kevesen tehetik meg azt manapság, hogy ennyi pénzt félrerakjanak. Vajon azoknak, akik rendőrként dolgoznak, jár valamilyen kedvezmény?

Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?

Lakáshitel rendőröknek: milyen lehetőségek vannak?

Milyen lehetőségek vannak a rendőrök számára a lakáshitel igénylés során? Jó hír, hogy egyes bankok kedvezményes hiteleket kínálnak a közszférában dolgozóknak. Ebbe a csoportba pedig nem csak a közalkalmazottak tartoznak, hanem a rendőrök és a katonák is. Érdemes lehet tehát megkeresni azokat a pénzintézeteket, amelyek nyújtanak ilyen lehetőségeket, és meghallgatni az ajánlataikat.

Milyen kedvezményekkel adhatnak lakáshitelt egyes bankok a rendőröknek? Általában forintalapúak, az első néhány év akár fix kamatozással, és a későbbi években is kedvezményesek szoktak lenni a kamatok a többi hitelhez képest. A pontos adatokról azonban mindig a bankok munkatársaitól érdemes érdeklődni, hiszen a legnaprakészebb információkat ők tudják majd adni.

Egy lakáshitel igénylése mindig kockázattal jár, hiszen ki tudja mi történik az ember életében. Egy rendőrként dolgozónak is számolnia kell a váratlan helyzetekkel, hiszen nem fizetés esetén akár az ingatlan elárverezése is megtörténhet. Gondolják át tehát alaposan, hogy belemernek- e vágni egy akár 20- 30 évre szóló lakáshitel igénylésébe.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752